امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6-آیا من کارهای تکراری را بارها و بارها انجام داده و منتظر نتیجه متفاوت هستم ؟( سئوال
6-آیا من کارهای تکراری را بارها و بارها انجام داده و منتظر نتیجه متفاوت هستم ؟( سئوالاتی در مورد ایمان )
پاسخ
بله -دیوانگی یعنی تکرار یک اشتباه و انتظار نتیجه متفاوت-مثلا هر وقت به خودم اجازه میدادم که بیش از حد عصبانی یا تنها باشم به خودم یا دیگران اسیب میرساندم اما برایم تجربه نمیشو و میگفتم ایندفعه فرق میکنه
پاسخ
بله من خيلي کارهاي تکراري انجام دادم که بي نتيجه بوده،وبه هدفم هم نرسيدم،مثال ؛خيلي از مواد همسرم را برميداشتم ودر سطل آشغال مي انداختم ،یاسیگارش را ميشکستم، ولي او دوباره ميخريدومن حرصم در ميامد که چه طور پول برای این کارهاش داره ولي براي خرج زندگيش نداشت از لجش دوباره تکرار ميکردم،یا قهر ميکردم ويا گريه ميکردم وخيلي که عصباني ميشدم بچه ها را اذيت ميکردم وخيلي کارهاي ديگه که همه اينها خودم بيشتر اذيت ميشدم وبه هيچ نتيجه اي نرسيدم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  10-بهبودی مستلزم صبر و درک است . آیا من انتظار نتایج فوری را دارم ؟(سئوال در مورد باز sadaf 3 5,213 2014-07-12، 03:05
آخرین ارسال: سارا
  9-آیا من باور دارم که نیرویی برتر از من می تواند سلامتی عقل را بازگرداند ؟( سئوال در sadaf 2 4,845 2014-06-01، 03:59
آخرین ارسال: sahar
  8-ایمان برای من چه معنایی دارد؟ (سئوال در مورد ایمان ) sadaf 3 7,341 2014-06-01، 03:43
آخرین ارسال: sahar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان