موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
78
مطالع کردن دعا کردن سوال کردن با جمع بودن و دوری از تنهایی رعایت خحقوق دیگران انجام قدم نهم تمایل به زیر پاگذاشتن ضعف هایم به خصوص شهوت صداقت در کار و بهبودی برنامه ریزی اعتماد کردن نمی خواستم کسانی را که از اها رنجیده بودم بیخشم و کارها را از روی خود محوری انجام می دادم امروز طبق باورهای جدید حاضرم هر تلاشی را برای حرکت به سمت یک انسان کامل شدن انجام دهم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
2013-12-03، 07:53
(آخرین ویرایش: 2013-12-03، 07:54 ، توسط mehdiast.)
مطالعه کردن، دعا کردن، سوال کردن، با جمع بودن و دوری از تنهایی، رعایت حقوق دیگران، انجام قدم نهم، تمایل به زیرپاگذاشتن ضعفهایم بهخصوص شهوت، صداقت در کار و بهبودی، برنامهریزی، اعتماد کردن، نمیخواستم کسانی را که از آنها رنجيده بودم ببخشم و کارها را از روی خودمحوری انجام میدادم. امروز طبق باورهای جدید حاضرم هر تلاشی را برای حرکت به سمت یک انسان کامل شدن انجام دهم.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
تغییر کردن تسلیم بودن صداقت داشتن استفاده نکردن از نواقص دعا کردن کمک کردن همکاری کردن و بسیاری چیزهای دیگر بودند که من یا اصلا انجام نمیدادم یا به شکل نادرست انجام میدادم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
بله.تمایل پیداکرده ام که نقص های دوران مصرفم را قطع ویا به حداقل
برسانم.تمایل دارم برای کارهایم برنامه ریزی کنم.تمایل به اعتماد؛
مشارکت و مشورت؛تمایل به باور خداوند وارتباط بیشتر با نیروی
برتر... [img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
38-پذیرفته ام که بیمارم وعاجز تسلیم شدم وحرف گوش میکنم درجمع فامیل وخانواده شرکت میکنم به عزا وعروسی میرم درکارهای گروهی مشارکت میکنم خصوصاکارای خیر تمایل به تغییروراستگویی دارم دیگه انتخابی مشورت نمیکنم مسولیت خطاهامومیپذیرم درموردچیزی که آگاهی ندارم دیگه اظهارنظرنمیکنم خیلی صبورشده ام دعاوشکرگذاری میکنم به خانواده وهمدردانم خدمت میکنم بانیروی برترم دوست شده ام روابطم عالی وسالم شده پاک وسالم زندگی میکنم بدون هرگونه مخدرمحرک ونیکوتینی ورزش میکنم ودرآمدحلال دارم از انسانهای موفق الگوبرداری میکنم برنامه ریزی دارم وعاقبت وپیامدهای کارامومیبینم وفرصت زندگی روبخودم ودیگران میدم اصول انسانی رورعایت میکنم به رای وجدان گروه احترام میگذارم وتسلیم اصول وخداوند هستم?