امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
41-آیا قادر بوده ام انجام کاری را برنامه ریزی کنم و ایمان داشته باشم که اعتیادم بر سر
آیا قادر بوده ام انجام کاری را برنامه ریزی کنم و ایمان داشته باشم که اعتیادم بر سر راه انجام این کار مانع نخواهد کرد ؟
پاسخ
بله هرکاری که خواستم انجام شد چون خداوند یارمن است بله امروز توانایی های بیشتری دارم میتوانم برای اولین بار در زندگی خودم را اداره کنم و به اهدافم بدون درد و رنج دستیابی پیداکنم
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
پاسخ
معمولا کارهای که در جریان و موافق اراده خداوند است مثلا خدمت کردن تمایل به پاک بودن رفتار سالم مثلام قدرتشان از قدرت بیماری اعتیاد بیشتر است و وقتی که همراه با حس تمایل درونی در راستای تغییر افکار منفی به سمت مثبت باشد با قدرت اینان می توان اعتیاد را کنار بذارم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
41-به دلیل نداشتن سلامت عقل وزندگی درچرخه بیماری ومرض وداشتن اجباربمصرف همیشه باری به هرجهت زندگی کرده بودم بدون برنامه ریزی وبدون مشورت ایمان وباوری هم نسبت به نیروی برترنداشتم زندگیم شده بود تهیه ومصرف ومصرف وتهیه به هرقیمتی اما امروز بواسطه کارکردن 12قدم وقرارگرفتن در روندایمان آوری هم برنامه ریزی دارم وهم مشورت میکنم وهم درچرخه بهبودی هستم وایمان دارم که اعتیادم مانعی برسرکارم که باتسلیم وروشن بینی وصداقت همراه است ایجادنخواهدکرد امروزدوست خوبی بتام خدا دارم?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  48- من چه اعمالی انجام می دهم تا بر توقعات غیر واقعی خود در مورد پیدا کردن سلامت عقل mehdiast 3 19,870 2020-11-07، 06:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  47-انجام چه اعمالی می تواند به من در فرآیند ایمان آری کمک کند ؟ mehdiast 3 10,413 2020-11-07، 06:51
  44-· چه اعمالی انجام می دهم که نشانگر اعتماد من به فرآیند بهبودی و یک نیروی برتر ا mehdiast 3 19,990 2020-11-07، 06:47
  43-· چه کارهایی نیاز است انجام دهم تا از این ترس ها رها شوم ؟ mehdiast 3 14,484 2020-11-07، 06:47
  40-ایمان من چگونه رشد کرده است ؟ mehdiast 4 16,569 2020-11-07، 06:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان