موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
«تو»خورشید زندگی من هستی!
برمن بتاب تا«تو»را
در روشنایی محراب قلبم نظاره کنم.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
3اردیبهشت
امروز با پشتگرمی و اتکال به خداوند مهربان، ارزشهای والای انسانی خود را به دست میآورم، فکر محدود و بشری من قادر نیست اراده و خواست خداوند را بفهمد، امّا من سعی میکنم هر روزم را به همان اندازه که سهمم است تلاش کنم. باور دارم خداوند مرا در جهت بهبودی و آزادی از هوای نفسم هدایت میکند. میخواهم فقط برای امروزتمام نیرویم را جهت حل مسائل فقط برای امروزم و رفع مشکلاتم کنم. امروزم را برای حل مسائل فردا و ترسهای آینده خراب نمیکنم، زندگی در لحظه و امروز جریان دارد، میخواهم تواناییهایم را فقط برای امروز متمرکز کنم و در راه بهبودی شخصیام به کار بگیرم. امروز متوجه شدهام که تمام شکستها و لطمات گوناگونی که در گذشته خوردم و داشتم به این دلیل بوده است، که طرح و برنامههای بزرگ و دوراز دسترس را میخواستم اجرا کنم. این در حالی بود که تواناییهای خودم را به حساب نمیآوردم، من یا همه چیز را میخواستم و یا هیچ چیزی نمیخواستم، این در حالی بود که موفقیت مرحلهای و پله به پله بود و این بلندپروازی من باعث خرابی اوضاع خودم در عرصهی زندگی و روابطم شد.
برای کارهای امروزم دعا میکنم!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
امروز خودم را میپذیرم و به خودم عشق میروزم و اجازه میدهم که پذیرای عشق و محبت دیگران باشم
به نيروي برترم توكل ميكنم ترسهاي اينده را به زمين ميزارم..با توكل بر خداي مهربان من ترسي ندارم
براي سلامتي تمامي پدران ومادران دعا ميكنم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
3 اردیبهشت a day at a time از کتاب اندیشه امروز
برنامه به ما آموخته است كه توجيه عملكرد و صالح دانستن خود، دو مانع اساسي درراه پيشرفت روحاني مي باشد.با توجيه عملكرد خويش به اين نتيجه مي رسيم كه درتمام موارد حق باما است و با صالح دانستن خود اين پندار در شكل مي گيرد كه ما ازساير انسانها برتر هستيم.هر دو مورد موجب اشتباه ما در ارزيابي مو قعيت ووضعيت خود در زندگي و مانع از رسيدن ما به اهدافي است كه در زندگي جديد خوددر نظر گرفتهايم.آيا من قادر خواهيم بود كه فقط براي امروز از اين طرز تفكر اشتباه دست برداشته و ازخود سوال كنم:چرا عملكرد من چنين؟آيا صداقت با خود به معناي توجيه اعمال خويشتن است؟آيا من بر نياز «هميشه حق با من است» غلبه خواهم كرد و پي خواهم برد كه پذيرشمسووليت اشتباهات تنها راه رها شدن از احساسات منفي ناشي از انجام ايناشتباهات ميباشد؟آيا من به آثار زيانبار توجيه منمطقي و عقلاني اشتباهات خود آگاهم؟آيا من شهامت آنرا يافتهام كه مسوليت ندانم كاريهاي خود را بپذيرم؟
«اشتباه كردن از خصوصيت انسان بودن است»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست