امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23-در مورد هر کدام یک مثال بزنید خانه وخانواده کار وحرفه پول روابط اجتماعی و جنسی احس
در مورد هر کدام یک مثال بزنید
خانه وخانواده
کار وحرفه
پول
روابط اجتماعی و جنسی
احساسات و عواطف
افکار
معنویات
پاسخ
در مورد خانواده که فقط باعث سرافکندگیشان بودم- در مورد کار که من در زمان مصرف اصلا کار نمیکردم-و در مورد روابط مواد انقدر تاثیر روی من گذاشته بود که هیچ کششی نسبت به جنس مخالفم نداشتم و من فکر میکردم بخاطر نجابتم است اما بعد که پاک شدم فهمیدم دقیقا بخاطر مواد مخدر مصرفیم بوده است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
این سوال شخصیه اما وقتی ازگذشته خودم دررابطه با این سوال

طراز میگیرم  فقط میتونم بگم....

آن چیز که عیان بود     چه حاجت به بیان بود...

[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]

الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  10-آیا در مورد مواد مخدر حق انتخاب دارید؟(توضیح دهید) mehdiast 9 17,294 2016-01-16، 03:04
آخرین ارسال: star
  9-در مورد توجیح و بهانه های لغزش های خود پنج مثال زنده بزنید؟ mehdiast 3 14,118 2015-06-10، 12:17
آخرین ارسال: داود
  22-پنج مثال زنده در مورد از دست دادن اختیار امور زندگی بنویسید؟ mehdiast 2 13,517 2015-06-10، 12:04
  4-در موردوسوسه فکری پس از ترک که منجربه شروع مجدد شده پنج مثال زنده بزنید؟ mehdiast 4 16,175 2015-06-05، 04:01
  2-پنج مثال زنده از عجزهای خود در مقابل مواد مخدر بزنید؟ mehdiast 7 21,003 2015-06-05، 03:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان