امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9ـ قبل از این که وارد کُدا شوم تصوير و تصور من از نیروی‌برتر چه بود؟
9ـ قبل از این که وارد کُدا شوم تصوير و تصور من از نیروی‌برتر چه بود؟

.
پاسخ
قبلا من اصطلاح نیروی برتر را نشنیده بودم اما از کودکی با وازه خداوند آشنا بودم ولی موفقیتهای زندگیم را به پای خودم می گذاشتم و هنگام شکست خداوند را مقصر می دانستم و از او فاصله می گرفتم در صورتی که خداوند حتی در بدترین روزهایم به من توجه داشته و مانند یک پدری است که هیچگاه بد فرزندش را نمی خواسته ولی چون دریچه افکار من بسته بود قادر به درک این موضوع نبودم .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
در گذشته من نیروی برتر نمیدونستم این واژه تو برنامه واسه من گفته شد.تصور من قبل از برنامه از خدا یه موجودی ک بالای سرم قرار داره ویه شلاق هم داره و منتظره ک من اشتباه کنم منو با شلاقش بزنه و اتفاقات بد رو برام رقم بزنه.
پاسخ
من ثبات شخصيتي نداشتم ، تحت تاثير احساساتم هر بار و در هر شرايط و هر دفعه يك تصوير ذهني و يك تصور داشتم ...گاه بهش پناه مي بردم .. و اگر خطايي ازم سر ميزد ترس از مجزات داشتم . 
شناخت و اعتماد بهش نداشتم ...براي همين رابطه خوبي باهاش نداشتم .چون تصور ميكردم كه ميتونه برايم نجات بخش باشه ولي نميخاد كمكم كنه ، منو رها كرده و نمي بينه ...

خدا را دوست دارم ....
      ***********  ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين  بخنداند ....
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  3ـ چه‌گونه می‏توانم نیروی برترم را پیدا کنم؟ sadaf 6 3,821 2014-12-03، 03:23
آخرین ارسال: Atlas
  2ـ چه چیزی مانع می‎شود که به نیروی برتر از خودم ایمان بیاورم؟ sadaf 6 4,687 2014-12-03، 03:05
آخرین ارسال: Atlas
  4ـ نیروی برتر من چه ویژگی‎هایی دارد، آن‏ها چه‌گونه مرا حمایت می‏کنند؟ sadaf 7 6,167 2014-08-04، 11:01
آخرین ارسال: هادی
  6ـ «نیروی برتر» برای من چه مفهومی دارد؟ sadaf 4 5,263 2014-08-04، 12:45
آخرین ارسال: Arghavan
  1ـ آیا من به اين باور رسيده‌ام، به نیرویي به جز نیروی خودم نیاز دارم؟ sadaf 5 4,482 2014-07-28، 04:39
آخرین ارسال: Arghavan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان