بین قدم اول وسنت اول چه وجه مشترک وجود دارد؟
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
|
سوال دوم
|
سپاس شده توسط: mehdiast
2013-10-16، 08:37
هردوستونوپایه انجمن هستند.در تیتر اول قدم اول یک به ما می گوید ما به عنوان معتاد. تنها یی درد وبدبختی اعتیاد را همگی تجربه کردیم وبا خود محوری وتنهایی سعی در کنترل واز بین بردن مشکلمان کردیم اما بیشتر ما می دانیم که موفق نبودیم .امروز می دانیم بدون اعضای انجمن پاک ماندن مشکل است پس می دانیم بدون دیگر اعضای مرتبت جلسات ما وابسته است وهمان طور که ما محتاج انجمن هستیم انجمن نیز بقا ی او محتاج به اعضا است امروز متوجه میشویم که هرنوع کمکی در راستای بهبودی بهیک همدرد انجام دادیم. از خوش امد گو تا مشارکت و.....................در راستای اصول قدم یک بوده
وبه نوعی باعث رشد سنت یکم شده واتحادمان را قوی تر کرده ایم تسلیم نیز می تواند بهترین وجه تشابه این قدم وسنت باشد در قدم یک متوجه شدیم بی تفاوتی نصبت به اصول روحانی صداقت . روشن بینی.فروتنی وتمایایل با عث لغزش خیلی از ماشد درسنت یکم نیز بی تفاوتی به تسلیم .پذیرا شدن قبول نعهد از خود گذشتگی...................................باعث تفرقه وفروریختن اصول انجمن سنت یکم میشود حس همدردی ومعجزه کمک یک معتاد به معتاد دیگر در سنت یکم به این شکل است که ما به نوع عجیبی می خواهیم از یکدیگر وجلساتمان مرلاقبت کنیم هردوستونوپایه انجمن هستند.در تیتر اول قدم اول یک به ما می گوید ما به عنوان معتاد. تنها یی درد وبدبختی اعتیاد را همگی تجربه کردیم وبا خود محوری وتنهایی سعی در کنترل واز بین بردن مشکلمان کردیم اما بیشتر ما می دانیم که موفق نبودیم .امروز می دانیم بدون اعضای انجمن پاک ماندن مشکل است پس می دانیم بدون دیگر اعضای مرتبت جلسات ما وابسته است وهمان طور که ما محتاج انجمن هستیم انجمن نیز بقا ی او محتاج به اعضا است امروز متوجه میشویم که هرنوع کمکی در راستای بهبودی بهیک همدرد انجام دادیم. از خوش امد گو تا مشارکت و.....................در راستای اصول قدم یک بوده وبه نوعی باعث رشد سنت یکم شده واتحادمان را قوی تر کرده ایم تسلیم نیز می تواند بهترین وجه تشابه این قدم وسنت باشد در قدم یک متوجه شدیم بی تفاوتی نصبت به اصول روحانی صداقت . روشن بینی.فروتنی وتمایایل با عث لغزش خیلی از ماشد درسنت یکم نیز بی تفاوتی به تسلیم .پذیرا شدن قبول نعهد از خود گذشتگی...................................باعث تفرقه وفروریختن اصول انجمن سنت یکم میشود حس همدردی ومعجزه کمک یک معتاد به معتاد دیگر در سنت یکم به این شکل است که ما به نوع عجیبی می خواهیم از یکدیگر وجلساتمان مرلاقبت کنیم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
سوال 5..ایا این حقیقت را پذیرفته ام که من نمی توانم مصرف یا رفتار شخص دیگری را کنترل | aseman | 0 | 1,076 |
2013-11-18، 08:28 آخرین ارسال: aseman |
|
سوال چهارم..ایا این مسله (کنترل )مرا از مراقبت کردن از خودم باز می دارد؟ | aseman | 0 | 920 |
2013-11-18، 08:26 آخرین ارسال: aseman |
|
سوال سوم..ایا اجازه می دهم که هر شخصی یا هر شرایطی زندگی ام را کنترل کند؟ | aseman | 0 | 904 |
2013-11-18، 08:22 آخرین ارسال: aseman |
|
سوال دوم..ایا اگر من رها کنم می ترسم،کنترل از دستم خارج شود؟ | aseman | 0 | 862 |
2013-11-18، 08:20 آخرین ارسال: aseman |
|
سوال اول..ایا احساس می کنم نیاز شدیدی به کنترل کردن دارم؟در زندگی خودم؟در زندگی دیگرا | aseman | 0 | 958 |
2013-11-18، 08:19 آخرین ارسال: aseman |