آیااعتقاد داریدکه قدرت مافوق قدرت شماوجود دارد؟اگرجواب مثبت است نشانه های وجود آن چیست و در زندگی شما چه نقشی دارد؟
|
امتیاز موضوع:
4-آیااعتقاد داریدکه قدرت مافوق قدرت شماوجود دارد؟اگرجواب مثبت است نشانه های وجود آن چ
|
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd
2013-11-17، 08:27
تا ببینیم قدرت مافوق را در چه چیزی میدانیم
البته وجود دارد قدرت مافوق :هر قدرتی که مارا به سمت مثبت حرکت میدهد را میشه اون رو قدرت مافوق دانست مثل-جلسات-دعا کردن-راهنما-قدم کار کردن-مشورت کردن که همه اینها ما را به وجودیت اصلی میرساند
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd
2013-11-21، 03:55
اری پاک بودن نمونه ای از نشانه اوست چیزی که به تنهای نتوانستیم ولی با کمک نیروی برتر توانستیم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd
2013-12-11، 10:20
بله من از کودکی با نام خدا اشنا بودم.او خداوند بخشنده عاشق و مهربان است اما در دوران کودکی و زمان مصرف تصور نادرستی از او داشتم.به مرور دربهبودی فهمیدم منظو ر از خدا همان درکی است که شخصا از او دارم و نیازی نیست درکی که دیگران از خدا دارند را برای خودم انتخاب کنم و درک خود من هرچقدر هم ناقص باشد برای بهبودی و شروع رابطه کفایت میکند.مهم اینست که من باور داشته باشم نیرویی وجود دارد که قدرتش بالاتر از من است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2015-06-12، 12:42
بله ....
حتما اعتقاد دارم که نیروی مافوق نیروی خودم وجود دارد وهیچ شکی در آن نیست... و نشانه های وجود آن: آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است.
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
14-آیا فکر می کنید که قدرت مافوق می تواند سلامت عقل را به شمابازگرداند؟چگونه | mehdiast | 2 | 6,426 |
2015-06-27، 12:41 آخرین ارسال: داود |
|
10-آیا خود را فرد مثبتی میدانید؟در کدام قسمت مثبت بوده اید؟ | mehdiast | 3 | 10,103 |
2015-06-21، 12:25 آخرین ارسال: داود |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان