بی عقلانه ترین کارهایی که بعد از آشنایی با NAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال زنده بزنید)
|
امتیاز موضوع:
16-بی عقلانه ترین کارهایی که بعد از آشنایی با NAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال ز
|
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2013-10-17، 04:46
ما همیشه بی عقلانه ترین کارهایمان را به صراحت برای دیگران تعریف می کردیم وباانجام چنین کارهایی احساساتی از قبیل خود کم بینی بی ارزشی ویاکم ارزشی را از دور می کردیم.ما همیشه اول کاری را انجام می دادیم بعد حس می کردیم بعد در موردآن فکر میکردیم تکرار اشتباه ودنبال نتیجه متفاوت بودن نشانه نداشتن سلامت عقل است.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2013-10-17، 04:47
بی عقلانه ترین کارهایی که در زمان بهبودی انجام دادیم پیام دادن به معتاد در حال عذاب،حضور در مکان مصرف وارتباط با مصرف کننده ، راهنما نگرفتن،ارتباط برقرار نکردن با راهنما،خدمت نگرفتن وخدمت نکردن،بی تفاوت بودن نسبت به اصول روحانی،ویکی دیگر از کارهای بی عقلانه ما ترس از نه گفتن به دیگران بود.(رودرواسی ).
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2013-11-21، 04:00
تماس با دوستان مصرف کننده قدیم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2015-06-27، 12:55
جلسه نرفتن ؛بیخیال راهنما شدن؛مشورت نکردن؛کنترل ومقایسه
دیگران؛بی حوصله بودن نسبت به اصول وبرنامه و... بی عقلانه ترین کارهای من بعد از آشنایی با انجمن بود.
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
17-در مورد رفتارعاقلانه خود پس از آشنایی باNAچند مثال زنده بزنید؟ | mehdiast | 3 | 5,563 |
2015-06-27، 12:59 آخرین ارسال: داود |
|
15-بی عقلانه ترین کارهایی که قبل از آشنا شدن باNAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال | mehdiast | 7 | 11,763 |
2015-06-27، 12:48 آخرین ارسال: داود |
|
7-آیا می توانید خودمحوری های خود را در زندگی تشخیص دهید؟(مثال بزنید) | mehdiast | 4 | 11,867 |
2015-06-16، 12:23 آخرین ارسال: داود |
|
1-آیا قبل از آشنایی با NAاعتقاد داشتید که فکرتان قدرتمند است وقادرید به کمک آن تمام م | mehdiast | 4 | 8,408 |
2015-06-12، 12:13 آخرین ارسال: داود |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان