2014-01-11، 07:08
6- ليست اعمال و رفتارهاي خلاف سنت اوّل خود را در انجمن كُدا را نوشته و توضيح دهيد و پس از بيان علت، عوامل زيربنايي شروع آن را نيز مشخص کنيد. براي رفع آن بايد چه كاري ميکرديد؟
|
6- ليست اعمال و رفتارهاي خلاف سنت اوّل خود را در انجمن كُدا را نوشته و توضيح دهيد و پ
|
2014-01-11، 07:08
6- ليست اعمال و رفتارهاي خلاف سنت اوّل خود را در انجمن كُدا را نوشته و توضيح دهيد و پس از بيان علت، عوامل زيربنايي شروع آن را نيز مشخص کنيد. براي رفع آن بايد چه كاري ميکرديد؟
سپاس شده توسط: mehdiast
2014-01-13، 01:09
من از انجمن كُدا خيلي خوشم ميآيد و مطوئن هستم كه به من و مردم كشورم خيلي سودمند است، دوست دارم كساني كه در اين انجمن به خدمت مشغول هستند، حتماً مسائل و اصول و قدمهاي كُدا را كار كرده باشند و اصول ديگر انجمنها را به اين انجمن نياورند، اين انجمن از سال هشتاد راهاندازي شده است و هميشه توسط كساني كه اصول و قدمها و سنتهاي انجمنهاي ديگر را با خود به اين انجمن ميآوردند، صدمه خورده است و تازه واردان را متواري كردند و پس از خالي شدن جلسه خودشان هم نتوانستند آن را حفظ نمايند، لذا پس از اين همه شكست بالاخره تصميمگيري شد كه از ورود افراد مصرف كننده و الكلي به جلسات ممانعت شود، پس از آن تعدادي جلسه در تهران و چند شهرستان و در انگليس و اطريش به آرامي و ترس به جلو ميرود، من با اينكه ميدانم اين انجمن صاحب دارد، امّا باز هم نگرانش هستم، من اعمالي كه برخلاف اين سنت بود را با ترجمه و چاپ كتابها و چيپهاي كُدا را با هزينهي شخصي امّا با مجوز راهنمايم انجام دادم و به حالت تعصبي با كساني كه كتابهاي انجمن را بدون مجوز چاپ ميكردند برخورد ميكردم!
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
1- مفهوم سنت اوّل از نظر شما چيست؟ | sadaf | 1 | 2,436 |
2014-01-13، 01:12 آخرین ارسال: GOMNAM |
|
2- به نظر شما آيا بين قدم اوّل و سنت اوّل وجه اشتراکي وجود دارد؟ | sadaf | 1 | 1,600 |
2014-01-13، 01:11 آخرین ارسال: GOMNAM |
|
3- آيا اين سنت فقط در رابطه با گروه و انجمن کاربرد دارد؟ يا در موارد ديگري نيز ميتو | sadaf | 1 | 2,720 |
2014-01-13، 01:11 آخرین ارسال: GOMNAM |
|
5- آيا پس از پيوستن به انجمن موفق شدهايد اين سنت را در مورد سؤال قبل مراعات کنيد؟ | sadaf | 1 | 1,634 |
2014-01-13، 01:10 آخرین ارسال: GOMNAM |
|
7- ليست اعمال و رفتار مطابق اين سنت را بنويسيد و توضيح دهيد. | sadaf | 1 | 1,489 |
2014-01-13، 01:08 آخرین ارسال: GOMNAM |