امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-آیا چیزهایی که برایم مهم بودند از جمله سرگرمی هاو دوستانم را از دست داده ام ؟ ((سئ
11-آیا چیزهایی که برایم مهم بودند از جمله سرگرمی هاو دوستانم را از دست داده ام ؟
((سئوالاتی در مورد غیر قابل اداره بودن زندگی
پاسخ
قبل برنامه انقدر درگير مشکلات خودم بودم که ديگران اصلا برام مهم نبودن ، ترس از قضاوت داشتم،وترس از اين که فاميل بفهمند شوهرم معتاده داشتم زياد به جمع اونها نمي رفتم وسرگرميم را خدارا شکر داشتم Heart
پاسخ
اکثر اوقات به اجبار بله، به اجبار خانواده خیلی وقت ها به خاطر انجام کارها و یا درست کردن خراب کاریهای انها مجبور بودم قید خیلی از کارهای شخصی و سرگرمی های خودمو بزنم. همیشه که مقاومت می کردم میگفتن مادرت پیر است گناه دارد دلواپس است ، بی سواد است نمیتونه ، زیر هجوم این حرفها به اجبار میرفتم البته حس خواهری خودمم خیلی مواقع نمیذاشت که بی تفاوت باشم .نمیتونستم که بشینم خونه و ببینم عزیزم داره عذاب میکشه . بخاطر همین قید سرگرمی های خودمو میزدم .
و امروز با امدن به جلسه فهمیدم تمام کارهای من حمایت ناسالم بود که من بدون اگاهی انجام میدادم.

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  4-این هفته چه چیزهایی وجود داشت که من در مقابلشان عاجز بودم ؟ (سئوالاتی در مورد عجز ) sadaf 4 3,499 2015-12-28، 03:58
آخرین ارسال: saray
  17-آیا بخاطر اعتیاد اعضای فامیل یا دوستانم زندگی ام تغییر کرده است ؟ ((سئوالاتی در مو sadaf 1 1,603 2014-05-06، 07:45
آخرین ارسال: sahar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان