امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9-آیا من باور دارم که نیرویی برتر از من می تواند سلامتی عقل را بازگرداند ؟( سئوال در
9-آیا من باور دارم که نیرویی برتر از من می تواند سلامتی عقل را بازگرداند ؟( سئوال در مورد بازگشت سلامت عقل )
پاسخ
. بله -نیروی برتر می تواند اگر من اعتقاد داشته باشم ،ایمان بیاورم ،باور کنم که او من را از هر کسی بیشتر دوست دارد .و زمانی که کسی را دوست داری برایش اگر طالب باشد ،هرچه بخواهد فراهم می کنی ،پس ایمان دارم که نیروی برترم هرچه را که من بخواهم به من
هدیه می دهد بدون چشم داشت ،
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
بله چون در گذشته هر وقت به نیروی خودم اعتماد کردم شکست خوردم چون هر کس را نیروی برتر خودم میدانستم و عجزم بیشتر شد وبه وسیله این برنامه جویای نیروی ما فوقم شدم این نیرو وبا نگاه انداختن به تجروبیات و تغییرات که از ورود به جلسات تا به حال پیدا کردم باور دارم که می تواند سلامت عقل را به من باز گرداند.وبرای رسیدن به سلامت عقل باید نیروی برترم را باور داشته باشم ودر قلبم احساس میکنم که نیروی برتر من رارها نمیکند وهمیشه هوام را دارد چون با تمام وجود دوستش دارم ..خداوندا
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  7-چه فعالیت ها و کارهایی برای من امید بخش است و به من کمک می کند تا باور کنم که من خو sadaf 3 2,779 2016-01-27، 07:10
آخرین ارسال: آسمانی
  2-آیا بعضی از تجربیات گذشته من روی تصورم از یک نیروی برتر ، اثر گذاشته است ؟ sadaf 4 5,609 2014-07-18، 07:18
آخرین ارسال: سارا
  10-بهبودی مستلزم صبر و درک است . آیا من انتظار نتایج فوری را دارم ؟(سئوال در مورد باز sadaf 3 5,212 2014-07-12، 03:05
آخرین ارسال: سارا
  8-ایمان برای من چه معنایی دارد؟ (سئوال در مورد ایمان ) sadaf 3 7,340 2014-06-01، 03:43
آخرین ارسال: sahar
  14-چه چیزی مانع این می شود که باور کنم یک نیروی برتر از خودم می تواند سلامت عقل را به sadaf 2 3,770 2014-06-01، 03:06
آخرین ارسال: sahar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان