امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیااعتقاد به قدرت مافوق دارید؟ نشانه های آنرا بیان کنید
بله اما هنوز هم در مورد آن گنگ هستم. یعنی تصور درستی از قدرت مافوقم ندارم.قبلا میفهمیدم که یک نیروی بسیار قوی و برتر زندگی من و اطرافیانم را کنترل و اداره میکند اما به دلیل عدم آگاهی کافی در مورد این نیرو دائما با آن سرشاخ میشدم! وقتی وارد انجمن شدم و قدم کار کردن را شروع کردم خیلی از حقایق برایم روشن شد و به اصطلاح جلوی این نیروی برتر لنگ انداختم!
در حال حاضر با چهارچوب قرار دادن قدمها (در زندگی) سعی میکنم ارتباطم را با این نیرو به نحو درستی حفظ کنم و در حد امکان درصدد کشف زوایای دیگر آن هستم (باکارکردن قدم یازده).
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
پاسخ
بله من از کودکی با نام خدا اشنا بودم.او خداوند بخشنده عاشق و مهربان است اما در دوران کودکی و زمان مصرف تصور نادرستی از او داشتم.به مرور دربهبودی فهمیدم منظو ر از خدا همان درکی است که شخصا از او دارم و نیازی نیست درکی که دیگران از خدا دارند را برای خودم انتخاب کنم و درک خود من هرچقدر هم ناقص باشد برای بهبودی و شروع رابطه کفایت میکند.مهم اینست که من باور داشته باشم نیرویی وجود دارد که قدرتش بالاتر از من است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
HeartHeartHeartHeartHeart
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا قدرت مافوق میتواند سلامت عقلتان را برگرداند؟چگو نه؟ mojtaba_s 0 1,391 2013-10-19، 12:58
آخرین ارسال: mojtaba_s
  آیادر زندگیتان ترسی دارید؟مثلا از بی پولی،ناامنی، آینده؟ mojtaba_s 0 1,790 2013-10-19، 12:48
  تصویر ذهنی خود از خدا را بیان کنید mojtaba_s 0 5,388 2013-10-19، 12:47
  آیا اعتقاد مذهبی دارید یا خیر؟ توضیح دهید: mojtaba_s 0 3,311 2013-10-19، 12:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان