2014-01-31، 01:31
چه ابزارهایی می تواند به من کمک کند این ترازنامه را بنویسم؟
|
4- چه ابزارهایی می تواند به من کمک کند این ترازنامه را بنویسم؟
|
2014-01-31، 01:31
چه ابزارهایی می تواند به من کمک کند این ترازنامه را بنویسم؟
2014-06-23، 01:25
ابتدا راهنمام به من کمک کرد ٬از طریق راهنما با کاوش انگیزهام و درک مفهوم قدم چهار کمک کرد و بعد نوشتن ٬دعا کردن٬صحبت کردن بادیگران٬صداقت با خودم ٬شهامت داشتن
2014-09-17، 09:39
تمايل _ روشن بيني _ صداقت _ ايمان ....و شهامت كه خداوند در اين قدم همراه من است و بمن ميدهد ..تا بتوانم با رنجشهايم روبرو شوم ..
تمايل كه با اقرار به عجز و كار كردن قدمهاي قبلي بدست مي آيد ... صداقت من باعث ميشه كه افراد داخل ترازنامه را به ديده ي انصاف بنگرم و با خودم رو راست باشم . .. ايمان براي من كاري ميكند كه من به تنهايي قادر به انجام آن نبودم . روشن بيني در قدم 4 باعث ميشه ك من ترازنامه خودم را بنويسم ، نه ديگران را ...نقش خودم را پيدا كنم نه ديگران را ... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh ، sadaf
2014-12-05، 05:11
تمايل- مايه گذاشتن از خود و وقت صرف كردن براي شناخت خود .
محيطي براي ساعتي دعا و مراقبه كردن و رجوع به خود. ارتباط با راهنما و كساني كه اين قدمها را كار كرده اند و تجربه گرفتن از انها شركت در جلسات و مشاركت كردن داشتن دفترچه يادداشت كه گاهي چيزي يادمون مياد سريع بنويسيم . كمك از خانواده
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh ، sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
3- ترازنامه اخلاقی برای من چه معنایی درد؟ | mehdiast | 2 | 3,490 |
2014-09-17، 09:21 آخرین ارسال: Arghavan |