امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-آيا مي توانيم از موفقيت ها و خوشبختي ديگران لذت ببريم و يا اينكه به اين احساس خوب
[size=1.35em].
پ

آيا مي توانيم از موفقيت ها و خوشبختي ديگران لذت ببريم و يا اينكه به  اين احساس خوب آنها رشك مي بريم و حسادت مي كنيم ؟ آيا هنگامي كه  ديگران بيشتر از آنچه كه ما داريم دارند و انجام مي دهند ، احساس رنجش مي كنيم ؟
[/size]

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من قبلا از خوشبختی دیگران لذت نمیبردم  حتی در مواقعی که اطرافیانم شاد میشدند و یا به موفقیت میرسیدند اصلا به آنها تبریک نمیگفتم . اما الان میدانم که همه حق زندگی دارند و به دنبال این نمیگردم که کسی از بیرون منو  را خوشحال کند و به دنبال استعدادهایم میگردم . مقایسه شرایط خودم با دیگران باعث میشود که جلوی ترقی و پیشرفت خودم را یگیرم  ، امروز به این باور رسیده ام که هر انسانی حق دارد که خوشبخت و شاد باشد. من وقتی دیگران به موفقیت میرسند میدانم که آنها تلاش کرده اند تا به موفقیت رسیده اند.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  14- آيا مي توانيم از اتفاقات خوبي كه برايمان رخ مي دهد لذت ببريم و يااينكه هميشه به د mehdiast 1 1,336 2014-08-16، 10:12
آخرین ارسال: MOZHGAN
  13-آيا ما به اندازه كافي نسبت به عقايد و نظريات ديگران داراي ذهنيتي باز mehdiast 1 1,351 2014-08-16، 12:49
  18-آيا به ديگران و به اين حقيقت كه آنها ما را دوست دارند ، ايمان داريم mehdiast 1 1,460 2014-08-15، 11:03
  19- آيا با ديگران همانطوري رفتار مي كنيم كه دلمان مي خواهد با ما رفتار شود؟ mehdiast 1 1,429 2014-08-15، 06:32
  20-آيا ما از احساسات ديگران خبر داريم و نسبت به آنها آگاه هستيم ، و يا اينكه اولين چي mehdiast 1 1,467 2014-08-15، 06:13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: