امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6- ما چرا بايد همه كساني را كه در گذشته به آنها خسارتي وارد كرده ايم ، حتي اشخاصي
[size=1.35em]  .

ما چرا بايد همه كساني را كه در گذشته به آنها خسارتي وارد كرده ايم ، حتي اشخاصي كه ديگر هيچ ارتباطي با آنها نداريم را وارد ليست كرده و از آنها جبران خسارت كنيم ؟
[/size]

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
به خاطر این که انکار لایه ی ضخیمی بین من و بهبودی است پس باید از این لایه بیرون بیایم . به خاطر این که سهم و نقش خود را صادقانه ببینم و پذیرش واقعییهای زندگیم را داشته باشم ، انکار برای من مانند دیکتاتوری کوچکی است که بر روی افکار من نشسته و حکومت میکند و اجازه نمیدهم که برود و دوست دارم که همیشه کنار من باشد . پس امروز برخلاف میلم جتی  برای کسانی از آنها دل خوشی ندارم دعا میکنم و حرکتهای بیمارگونه ام را پاک میکنم .و اسم کسانی را هم که در گذشته به آنها خسارت زده ام را مینویسم و دلیل آن کار را هم با کمک راهنما پیدا میکنم .[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  4-ما به چه دليل به ليست كساني كه به آنها زيان رسانده ايم ، وابسته هستيم ؟ چطور به خو mehdiast 1 1,241 2014-09-04، 06:53
آخرین ارسال: MOZHGAN
  1-چرا اين قدم از ما مي خواهد كه به گذشته مان رسيدگي كينم ؟ آيا فكر مي كنيد، اگر به جا mehdiast 1 1,214 2014-09-04، 06:04
آخرین ارسال: MOZHGAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان