.
10-درک اينکه تا چه حد مي خواهيم گمنام بمانيم به خودمان مربوط است ، به چه معناست ؟
10-درک اينکه تا چه حد مي خواهيم گمنام بمانيم به خودمان مربوط است ، به چه معناست ؟
|
|
.
10-درک اينکه تا چه حد مي خواهيم گمنام بمانيم به خودمان مربوط است ، به چه معناست ؟ سپاس شده توسط: Arghavan
2014-09-10، 05:43
هر کس گمنامی خودش را حفظ میکند و تنها به یک نفر اعتماد میکند نه به تمام جلسه ،.تجربه ي روحاني كه با عشق بلاعوض دريافت كرديم نه ميتوان خريد و نه ميتوان فروخت ...
اين سنت بما ياد آور ميشود اصل گمنامي در بخشش و از خود گذشتگي را به تمام تمايلاتي كه به كسب نام يا شهرت داريم ترجيح دهيم و اينجا بايد خواسته هاي شخصي خود را كنار بگذاريم هدفمان را دنبال كنيم گمنامی حق من است و این من هستم که به دیگران اجازه میدهم به راحتی وارد تراز من شوند.
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
2-آيا قادرم با ذهني باز به سخنان بقيه گوش دهم ، يا بخاطر اينکه با من موافق نيستند ، آ | sadaf | 1 | 1,485 |
2014-09-10، 05:38 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
15-موقعي که اعضاء الانان را خارج از جلسات ملاقات ميکنم چطور مي توانم در عين حفظ گمنام | sadaf | 1 | 1,404 |
2014-09-10، 05:01 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
8-اگر عضو مشهور و صاحب نامي از جامعه به گروه من بيايد ، آيا از اينکه به ديگران بفهمان | sadaf | 1 | 1,373 |
2014-09-10، 04:48 آخرین ارسال: MOZHGAN |