.
9-آيا ديگران را به راه جديد زندگي خود جذب مي کنم ، يا آنها را متقاعد مي کنم که تغيير کنند ؟ چطور؟
9-آيا ديگران را به راه جديد زندگي خود جذب مي کنم ، يا آنها را متقاعد مي کنم که تغيير کنند ؟ چطور؟
|
9-آيا ديگران را به راه جديد زندگي خود جذب مي کنم ، يا آنها را متقاعد مي کنم که تغيير
|
.
9-آيا ديگران را به راه جديد زندگي خود جذب مي کنم ، يا آنها را متقاعد مي کنم که تغيير کنند ؟ چطور؟ سپاس شده توسط: NASIB
2014-09-12، 06:13
خط مشی روابط عمومی ما بنا بر اصل جاذبه است نه تبلیغ.هیچ چیز جز دیدن آرامش و آسودگی خیال اعضاء الانان نمیتواند به دیگران کمک کند،ما با بکارگیری اصول الانان با تاثیرات آن بر بیماری الکلیسم کنار آمده ایم .جاذبه اینست که دیگری احساس امنیت کند و خواهان چیزی باشد که ما به دست آورده ایم،ما میتوانیم با در میان گذاشتن تجربه ،نیرو و امید با دیگران و با تمرین اصول برنامه در تمامی جوانب زندگی الگو و نمونه خوبی باشیم از بهبودی در الانان.
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
سپاس شده توسط: NASIB
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
17-آيا بهبودي من براي ديگران جالب توجه است ؟ | sadaf | 1 | 1,215 |
2014-09-12، 06:15 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
12-چگونه قدمها و سنتها را در تمام جنبه هاي زندگي خود به کار مي بندم ؟ | sadaf | 1 | 1,440 |
2014-09-12، 06:12 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
14-آيا سعي دارم ديگران را مجبور به زندگي با روشي کنم که به اعتقاد خودم درست است ؟ چگو | sadaf | 1 | 1,248 |
2014-09-12، 06:10 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
13-چگونه از تمام افراد زندگي خود سپاسگزار هستم ؟ | sadaf | 1 | 1,575 |
2014-09-12، 06:05 آخرین ارسال: MOZHGAN |