موضوعها: 607
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
60
شرکت مرتب در جلسات رابطه با راهنما و کارکردن با دیگران و اینکه وقتی رشد شگفت انگیز خود و دیگران را میبینم. تنها به افکار خود بسنده نمیکنم به دیگر انسانها توجه نموده سعی میکنم پشت دست برندها بنشینم و ببینم آنها از چه راهی رفتند ومن هم بروم
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
78
مشورت کردن باز گذاردن دریجه افکار پذیرفتن واقعیت لزوملا حقایق نیست
باید اماده شنیدن اعقایدات دیراگران باشیم دست برداشتن از مقاومتدر مقابل تغییر در نظر گرفتن تمام جوانب کار به نظر مخالفینهم گوش دهم اگر درست بود انجام دهم روی عقاید خودم پا فشاری نکنم چرا که ممکن است راحل جدید وحود داشتهباشد
درک شخصی خود را بهدیگران تحمیل نکنم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
مشورت کردن، باز گذاردن دریچهي افکار، دعا کردن، پذیرفتن واقعیتها که لزوماً حقایق نیست، باید آمادهي شنیدن عقاید دیگران باشم، درک کنم که همه چیز را نمیدانم، شاید آن فکری که من میکنم اشتباه باشد، دست برداشتن از مقاومت در مقابل تغییر کردن، سوال کردن، مطالعه کردن، اعتماد کردن به نیروی برتر، در نظر گرفتن تمام جوانب کار، به نظرات مخالفین هم گوش دهم اگر درست بود انجام دهم، روی عقاید خودم پافشاری نکنم چرا که ممکن است راهحل جدیدی وجود داشته باشد، درک شخصی خود را به دیگران تحمیل نکنم.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
مشورتی که میکنم نشانه ای از روشن بینی است؛شنیدن عقاید و
نظرات دیگران؛پافشاری نکردن روی عقایدخودم؛مقاومت نکردن در برابر
تغییر؛تجربه گرفتن؛ایمان به جلسات و قدمها؛روشن بینی یعنی یک
نیروی برترمی تواند سلامت عقل را بمن باز گردانداگر خودم بخواهم
روشن بینی یعنی عدم اعتمادبه کله خودم.سلامت عقل یعنی
داشتن روشن بینی...[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
35-دیدم بازشده موادوالکل ونیکوتین وچیزای بیرونی مصرف نمیکنم اصول رورعایت میکنم مثبت گراشده ام مطالعه دارم وجواب سوالات روصادقانه میدم دریچه افکارم برای گرفتن ایده های چدیدبازه ومیپذیرم برای ادامه زندگی نیاز به ابزارجدید وروحانی دارم ناامیدنیستم به مسولیتهاوتعهداتم عمل میکنم دنبال حاشیه نیستم جبهه گیری نمیکنم افکارم بلافاصله تبدیل به رفتارم نمیشود خوب گوش میکنم واز تجربیات دیگران استفاده میکنم تسلیمم وشاکرجلسه میرم راهنمادارم خدمت ومشورت میکنم درآمدحلال دارم کارهاموازجوانب مختلف بررسی میکنم وعاقبتش رادرنظرمیگیرم ترازخودمومیگیرم نه تراز دیگران روبیشتربه دنبال چگونگی ها هستم تا چراها باکسی جنگ ندارم صلح طلب شده ام دیگرخودمحوری نمیکنم ودروغ کمترمیگم باکارکردن این 3قدم سعی میکنم از زاوبه زیباتر وبهتری به زندگی تگاه کنم?