2013-10-30، 11:41
· رابطه من با راهنمایم بر چه اساسی است ؟ چگونه این رابطه مثبت به دیگر روابطم تعمیم پیدا کرده است ؟
|
80-· رابطه من با راهنمایم بر چه اساسی است ؟ چگونه این رابطه مثبت به دیگر روابطم تع
|
2013-10-30، 11:41
· رابطه من با راهنمایم بر چه اساسی است ؟ چگونه این رابطه مثبت به دیگر روابطم تعمیم پیدا کرده است ؟
سپاس شده توسط: mahla
2013-11-24، 07:04
رابطه من مانند 2 دوست است ولی در هنگام بهبودی من فرمان بردارم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
2013-11-29، 08:59
رابطه ای من با راهنمایم براسای دوستی محبت وعشق متفابل وباور است راهنمای من در بسیاری از موارد بهتر فکر میکند مبنا این رابطه یک درد مشترک است واینکه او بین افراد تبعیظ قایل نمیشود واختلاف صلیقه پیش میاید ولی این رابطعه دو طرفه است
که میتواند به دیگران وروابط من تاثیر میگذارم زمانی راهنماسنگ صبورم شد وگوش شنوا برای درد ودلهای من هم به طور متقابل این را نصبت به دیگران به اجرا گذاشته ام راهنما به قلب من وسعط بخشید برای دیدن وشنیدن ان چرا که باید با من در میان گذاشت اهترام ایمان وصداقت موجب میشود اصول روحانی را بیشتر استفاده کنم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
2020-11-08، 05:45
80_رابطه من وراهنمایم براساس مشیت الهی بوده وخداونداین راهنمارا سرراهم قرارداده ومن هم سعی میکنم درمسیر خواست واراده خداوندقدم بردارم. رابطه من با راهنمایم رابطه ایست مثبت که براساس نیاز وتمایل وبرپایه صداقت، احترام، اعتمادودرک متقابل،عشق،دوست داشتن،روشن بینی وکمک یک معتاد به معتاد دیگر بناشده است.انتخابی آگاهانه ورابطه ای دوطرفه است یک رابطه سالم بدون هیچگونه توقع وسوءاستفاده ای ودرسایه اصول روحانی نهفته درقدمها، رابطه من ازیک نیازشروع شد ولی به عشق وخدمت بدون زیربناختم شد. راهنمایم برایم یک پیشکسوت ومعلم وچراغ راه ورازنگهدارومحرم اسرار است. به کمک راهنماواین رابطه الهی خوش قول وخوش حساب شده و به تعهداتم پایبندشده ام صداقت دارم تسلیم شده ام ودروغ خیلی کمترمیگویم بدون غرورتماس میگیرم وعاشقانه پاسخ میدهم خودم را ازهیچکس برترنمیدانم وترازکسی رانمیگیرم به دیگران احترام میگذارم ودیگر در روابطم نه بدنبال اختلافات، بلکه بدنبال مشترکاتم میگردم. کسی راسرزنش وکنترل وقضاوت نمیکنم، دلم راازکینه ونفرت وحسادت ورنجش خالی کرده ام ، دریچه قلب وافکارم رابازنگه میدارم مشورت میکنم وبه قانون احترام میگذارم حقوق دیگران رارعایت میکنم وبه حق وحقوق خودم هم قانعم درضمن جلوی راهنمایم بااحترام مینشینم وپایم رادراز نمیکنم.
رابطه راهنماورهجویعنی انسانیت رادرهرشرایطی به مرحله عمل درآوردن واین ضامن درک متقابل است.? |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
37-· چه تضادهایی در شخصیت من ، حفظ دوستی یا یک رابطه رومانتیک را برای من مشکل می س | mehdiast | 7 | 21,574 |
2021-05-24، 02:25 آخرین ارسال: هشتیان |
|
38-· ترس از آزارشدن یا صدمه خوردن ، چگونه بر روی دوستیها و روابط رومانتیک من اثر گ | mehdiast | 4 | 18,610 |
2021-05-22، 03:16 آخرین ارسال: هشتیان |
|
83-· چگونه شکر گزاری خود را برای بهبودیم نشان می دهم ؟ | mehdiast | 5 | 16,626 |
2020-11-08، 05:52 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
79-ایمان و اعتقاد من به نیروی برتر چگونه رشد کرده است؟ | mehdiast | 5 | 15,733 |
2020-11-08، 05:45 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
78-· چه اصل روحانی را در زندگی تمرین می کنم ؟ این کار چگونه زندگی مرا تغییر داه اس | mehdiast | 7 | 15,574 |
2020-11-08، 05:44 آخرین ارسال: amirjavadi |