امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27· آیا امروز هیچ احساس شديدی داشتم ؟ آنها چه بودند و چرا به من دست دا
· آیا امروز هیچ احساس شديدی داشتم ؟ آنها چه بودند و چرا به من دست دادند ؟
پاسخ
 احساس خشم ؛غرور ،عدم اعتماد به نفس .
افکار و اعمال و شرایط  روحی ما بیشتر تابع احساسات است 
گاهی یک احساس خوب می تواند ما را به اوج شادی برساند و یا احساس بد می تواند حال ما را به شدت خراب کند  بدون اینکه بیرون از خود ما اتفاقی افتاده باشد 
گاهی یک احساس خوب یا بد در درون ما شکل می گیرد  وگاهی از بیرون و یا دیگران به ما منتقل  می شود مثل احساس ترس ،احساس خشم ،تنفر ،پشیمانی ،دلسوزی و ترحم و یا احساس شادی و دلگرمی پذیرش و ........
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
27__16_بله،گاهی احساسات شدیدی را تجربه میکنم.این چه نیرویی است که مجبورم میکندرفتارهای آشنای گذشته رادوباره تکرارکنم وبرای یک روزهم که شده همان آدم قدیمی شوم باهمان دوستان قدیمی.لذت طلبی،شهوترانی،قمار،و...... میدانم اگراین اتفاق بیفتدبازهم اسیر چرخه معیوب بیماری اعتیادشده وبازهم خودآزاری وخودتخریبی هاوجنگهایم شروع خواهندشدوتنهاچیزی که کمکم میکندتاازاین احساسات بد وشدید رهاشوم یادقطع وابستگی ها،روزهای پاک بهبودی،اصول روحانی وپذیرشی است که دربرنامه بدست آورده ام وبایاری خداوندبه مسیردرست وتعادل نسبی برمیگردم ومهمتراینکه دست ازخودآزاری وبناکردن روزم بایک احساس شدید واحتمالابیمارگونه برمیدارم?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  47· امروز چه چیزی دارم که برای آن شکرگزار هستم ؟ mehdiast 4 5,583 2020-11-09، 01:27
آخرین ارسال: amirjavadi
  46· آیا امروز به جلسه رفتم یا با یک معتاد در حال بهبودی دیگر صحبت کردم mehdiast 3 2,656 2020-11-09، 01:27
  45· چه کاری امروز کردم که دوست دارم باز هم تکرار کنم ؟ mehdiast 2 2,972 2020-11-09، 01:26
  44· چه چیزی امروز مرا ارضاء کرد ؟ mehdiast 3 4,313 2020-11-09، 01:25
  43· امروز چه کاری انجام دادم که نسبت به آن احساس مثبتی دارم ؟ mehdiast 1 2,530 2020-11-09، 01:24

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان