امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1) آیا میدانید ادامهی عادت‌هاي ناسالم كه تبدیل به وابستگیهاي مخرب شده و مشكلاتی كه در
1) آیا میدانید ادامهی عادت‌هاي ناسالم كه تبدیل به وابستگیهاي مخرب شده و مشكلاتی كه در زندگیتان داشتهاید، همگی زاییدهی فكـر بیمار خـودتان بوده است؟
پاسخ
از دوران کودکی مغز ما بنابر دلایل ناشناخته (معمولا کودکان بیش فعال چنین هستند) خام و غیر فعال و بیمار می ماند و قسمت لمبیک سیستم آن فعال میشود. مغز کپک زده و دریچه ی افکار بسته می ماند و کودک با سلیقه ی برداشت خودش زندگی میکند. فکر کرده و حرف می زند و رفتار میکند. قاعدتاً به شدت به سمت روابط ناسالم و خلافکاری علاقه غیرقابل باوری پیدا میکند. لذا چون خودش میداند که خرابکاری میکند مجبور میشود که خودش خلاف خود را گردن کسان دیگر بیاندازد . این عادت ویرانگر به عنوان بیماری فرافکنی و ناصادقی از همان دروان کودکی تا کنون ادامه دارد و مغز من هم فقط در مسیر خرابکاری و خلاف راه میرود. به همین دلیل وقتی اقرار به این داشته باشم غرور کاذب و انکارم کنار رفته و میتوانم گاهی به خودم کمک کنم. اما اگر به خرابی مغزم اعتقاد داشته باشم خودم را مجبور میکنم که دستم را در دست راهنمام قرار دهم و در هر امری مشورت کنم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  12)آيا امكان ترك رفتارها و عادت‌هاي ناسالم براي شما وجود دارد؟ چگونه؟ mehdiast 2 1,885 2013-12-20، 09:59
آخرین ارسال: NASIB
  17) آیا عجز به عادت‌های ناسالم شما را براي نجات آماده كرده است؟ mehdiast 1 1,215 2013-12-20، 07:52
آخرین ارسال: شاپور الف
  15) آیا ممکن است بتوانیم عادت‌های ناسالم خود را به جـای چیـزهـا، افراد، مكانها و رواب mehdiast 1 1,239 2013-12-20، 07:34
  14) در حال حاضر به چه عادت‌هاي ناسالمي، وابستگی پيدا كردهايد كه هنوز هم برايتان مشكل mehdiast 1 1,279 2013-12-20، 07:30
  6) علت عادت‌هاي ماندگار و وابستگیهای خود را در چه میدانید؟ mehdiast 1 1,150 2013-12-20، 07:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان