5ـ کدام ویژگیهاي شخصیت هموابسته و عادتها و یا کدام نواقص شخصیتیام مرا از این قدم دور نگه میدارد؟
.
|
5ـ کدام ویژگیهاي شخصیت هموابسته و عادتها و یا کدام نواقص شخصیتیام مرا از این قدم
|
5ـ کدام ویژگیهاي شخصیت هموابسته و عادتها و یا کدام نواقص شخصیتیام مرا از این قدم دور نگه میدارد؟
.
2014-01-20، 08:21
نواقصی مثل عدم اعتماد به نفس و خجالت و خودخواهی و کلا مخالف قدمها کار کردن باعث رکود و انجام ندادن قدمها میشود
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-02-24، 10:51
- غرور
-خودبرزگ بینی -ناامیدی -نداشتن درک درست از نیروی برتر -دوست نداشتن خودم -عدم اعتماد به نفس -نداشتن تعادل - احساس حقارت -ترس و ویژگي های رفتاری دیگری که مانع این میشود که من باور کنم که در مقابل تغییر دیگران عاجزم
2014-05-13، 11:31
.ترس
.توهم .انکار .غرور .واکنشی برخورد کردنم .تحت تأثیر بودن سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Arghavan ، NASIB ، sepahrad
2014-07-28، 02:41
ترس و بي اعتمادي _ خودمخوري _ انكار واقعيت _ غرور ..........
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، sepahrad ، mehdiast
2014-12-24، 01:18
1ترس2خودکمبینی3احساس حقارت4 غرور5نامیدی6بی حوصلگی7تنبلی 8انکار9بی تفاوتی10مهترین برای من ترس از قضاوت دیگران.
2015-02-15، 06:56
ترس از دست دادن. عدم تعادل. کنترل. احساس کمبود. احساس پوچي.تنوع طلبي.درلحظه زندگي نکردن.دلسوزي بيش از حد.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2015-12-25، 10:51
خود کم بینی و خود بزرگ بینی
تایید طلبی دوست نداشتن خودم دوست نداشتن دیگران باورهای اشتباه در مورد زندگی خودخواهی توقع بی جا از خودم--از دیگران---از نیروی برتر ترحم به حال خود احساس بی ارزشی لذت جویی راحت طلبی دهن بینی مقایسه خودم با دیگران--مقایسه اطرافیانم با دیگران
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
|
|