امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10. آيا مي‌توانيد بغير از ديوانگي به رفتار با خود نام ديگري بگذاريد؟
10. آيا مي‌توانيد بغير از ديوانگي به رفتار با خود نام ديگري بگذاريد؟
پاسخ
احساس میکردم که من مشکل روحی و روانی دارم و موجودی هیولایی و خطرناک در درونم قرار دارد و من را وادار به کارهایی میکرد که شخصاً دوست نداشتم آنها را انجام دهم. من خودم را فردی موفق و عاقل و اهل کارو زندگی و خانواده و کاملاً باهوش می دانستم که بهترین از هرلحاظ بودم. من هرکار خطا و اشتباهی را انجام میدادم، گردن دیگران می انداختم و خودم را حق بجانب می دانستم که اینکارها را من نمیکنم. این درحالی بود که میدانستم من اینکارها را میکنم و کارهایی که من انجام میدادم، هیچ دیوانه ای آن کارها را انجام نمیداد و من احساس میکردم که من توست یک موجود خطرناک درحال کنترل هستم که با دستور او هرخطا و گناهی را انجام میدادم، من از این موجود که در وجودم قرار دارد بسیار میترسیدم. بی اختیاری و عدم کنترلم را در مقابل دستورات آن نیروی قدرتمند کاملاً احساس میکردم. دیوانگی یک حالت معمولی برای انسان است، اما من جنون و سادیسم و خودمحوری و خودخواهی در وجودم بود و این هیولا خیلی بدتر از دیوانگی بود...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  20. آيا مي‌توانيد تشخيص دهيد كه اصول خودیاری اين برنامه، یک برنامه‌ي مذهبي نيست؟ mehdiast 1 1,390 2014-12-26، 02:20
آخرین ارسال: شاپور الف
  13. چه صدماتي زده اید آیا مي‌توانيد آنها را ليست كنيد؟ mehdiast 1 1,738 2014-12-26، 02:00
  12. آيا با رفتارتان به غير از خود به ديگري هم صدمه زده‌ايد؟ mehdiast 1 1,500 2014-12-26، 01:50
  11. آيا تاكنون چنان رفتار مي‌كرديد كه قادريد بدون كمك كسي در زندگی موفق شويد؟ mehdiast 1 1,554 2014-12-26، 01:48
  9. آيا مي‌توانيد نيروهاي برتري كه بر شما تسلط داشتند را بشناسيد؟ mehdiast 1 1,358 2014-12-26، 12:16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: