امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-بهبودی مستلزم صبر و درک است . آیا من انتظار نتایج فوری را دارم ؟(سئوال در مورد باز
10-بهبودی مستلزم صبر و درک است . آیا من انتظار نتایج فوری را دارم ؟(سئوال در مورد بازگشت سلامت عقل )
پاسخ
خیر من به یکباره بیمار نشدم و انتظار بهبودی فوری را هم ندارم . مانند دفتر سفیدی که به مرور زمان کثیف و سیاه شده و حالا باید خط به خط پاک شود .افکار من هم باید به مرور و تکرار و تمرین عوض شود همراه با خواستن و دعا کردن .
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
اوایل بله دوست داشتم فوری به خواستم برسم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که یک روزه بیمار نشدم که یک روزه به بهبودی برسم باید به عجزم برسم وآن را اعلام کنم تا بتوانم از یک نیروی ما فوق کمک بگیرم در قدم دو زمانی باور های من تغییر میکند که تسلیم باشم .
پاسخ
نقل‌قول:   
خیر من به یکباره بیمار نشدم و انتظار بهبودی فوری را هم ندارم . مانند دفتر سفیدی که به مرور زمان کثیف و سیاه شده و حالا باید خط به خط پاک شود .افکار من هم باید به مرور و تکرار و تمرین عوض شود همراه با خواستن و دعا کردن .

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  9-آیا من باور دارم که نیرویی برتر از من می تواند سلامتی عقل را بازگرداند ؟( سئوال در sadaf 2 4,845 2014-06-01، 03:59
آخرین ارسال: sahar
  8-ایمان برای من چه معنایی دارد؟ (سئوال در مورد ایمان ) sadaf 3 7,342 2014-06-01، 03:43
  6-آیا من کارهای تکراری را بارها و بارها انجام داده و منتظر نتیجه متفاوت هستم ؟( سئوال sadaf 2 2,327 2014-06-01، 02:21
  12-آیا من باور دارم که امید و ایمان به نیروی برترم باعث بهتر شدن توانایی ام در مقابله sadaf 1 3,068 2014-06-01، 12:47
  13-برای من " رها کن و به خدا بسپار " چه معنایی دارد ؟ ( سئوالاتی در مورد بازگشت دوبار sadaf 1 2,777 2014-06-01، 12:40

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان