امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2- آيا فرد الكلي را مي توان مجبور كرد كه به دنبال كمك باشد؟ آيا ما احساس مي كنيم كه ا
[size=1.35em].[/size]

[size=1.35em]آيا فرد الكلي را مي توان مجبور كرد كه به دنبال كمك باشد؟ آيا ما احساس مي كنيم كه اين كار وظيفه ماست ؟[/size]

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
یکی از دردناک ترین پذیرشها  اینه که من نمیتوانم واسه دیگران کاری انجام دهم . چون من یک عمر مدیریت میکردم و همیشه حق به جانب بودم و خدایی میکردم.در گذشته فکر میکردم من بهترین هستم و خدا این مسولیت را برعهده ی من گذاشته تا الکلی را تغییر دهم اما حالا فهمیدم که تغییر از روی اجبار امکان پذیر نیست و باید خود شخص تمایل به تغییر داشته باشد چون انسانها مستقل هستن و من نمیتوانم حق انتخاب را از دیگران مخصوصا والدینم بگیرم. الاتین به من یاد داد که به والدینم عشق بدهم و آنها را جدا از رفتارشان ببینم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  9-قدم اول مي گويد : " زندگي ما غير قابل كنترل شده است " ما چطور مي توان mehdiast 1 1,781 2014-08-14، 03:52
آخرین ارسال: MOZHGAN
  7-آيامادر خانه هوشيار هستيم ؟ آيا مي توانيم با اين آگاهي كه فرد الكلي " گرفتار " mehdiast 1 1,612 2014-08-14، 03:42
  5-آيا ما زماني كه | بيمارمان | درحال پاكي و عدم مصرف است احساس خوبي دار mehdiast 1 1,391 2014-08-14، 03:32
  4-ما چطور مي توانيم قدم 1 رادر مورد والدينمان كه الكلي نيستند ، به كار ببريم ؟ در مور mehdiast 1 1,512 2014-08-14، 03:23
  3- آيا ما معتقديم كه مي توانيم سبب الكلي شدن فردي شويم ؟ آيا هيچگاه احساس كرده ايم ك mehdiast 1 1,777 2014-08-14، 02:41

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان