موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
قبل از برنامه مخالفت خودم را صریحٱ وبا شدت نشان میدادم امروزدنبال پیام خدا هستم.بافروتنی به حرفها ونظرات دیگران گوش میدهم،احترام میگذارم ولی درآخر به ندای درون وراهنمایم توجه میکنم. تایید وتصویب از راهنما میگیرم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
به عنوان یک بیمار همیشه تصمیم برای ما گرفته شده است.توسط والدین.مقامات و توسط انواع اعتیاد یا وابستگی های ناپسند.چرا که بخاطر نواقص هیچگاه نخواستیم مسوولیت قبول کتیم و تصمیماتمان هم ابکی و عجولانه و بدون فکر بود.امروز اگر دیگران میخواهند برایم تصمیم بگیرند سعی میکنم ضمن احترام به انها و گوش دادن عقایدشان خودم نیز با مشورت و دعا سهمی در تصمیماتم داشته باشم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 15
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
62
: سوال سیزدهم قدم سوم الانان من امروز یاد گرفتم درمقابل تصمیم ویادرخواستی نادرست وغیرمنطقی نه بگویم حتی اگراین نه برای اطرافیان قابل پذیرش نباشد من بانه خودم حد ومرزم رابادیگران مشخص میکنم واجازه نمی دهم که از من سواستفاده بشود ولی بازهم بادیده احترام وحفظ آرامش من امروز احتیاج به تاییددیگران ندارم وروی ترسهایم کارمیکنم وقضاوت رافقط درشان خداوند میدانم .