امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9-من فکر می کنم در زندگی ام کنترل چه چیزی در دست من است؟ (سئوالاتی در مورد عجز )

من فکر می کنم در زندگی ام کنترل چه چیزی در دست من است؟
(سئوالاتی در مورد عجز )

.
پاسخ
قبلا کنترل خانواده در دستم بود وحال خرابي ميکشيدم هم خودم هم خانواده ام ،ولي حالا اگر خودم را کنترل کنم وفقط برای خودم بتوانم تصميم بگيرم ودست از کنترل دیگران بردارم ميفهمم که به بهبودي نزديک ميشوم Smile
پاسخ
بله اگر بخوام صادقانه جواب بدم هنوزم گاهي فکر میکنم يه قسمت هایی دست منه

چون من فراموشکارم واگر هرروز به عجزم اعتراف نکنم وبا خداوند میثاق دوباره نبندم

یادم میره که همه ی راههای رفتنی ورفتم ونتیجه نگرفتم
پاسخ
بله ، خیلی وقتها این فکر را می کنم و در درون خودم درگیر هستم اما تا یادم میاد که من فقط باید بر روی اعمال و رفتار خودم کنترل داشته باشم با خوندن دعای آرامش از خدا می خوام که کمکم کنه
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
بیشتر از همه کنترل من روی خانواده ام بود .بخصوص عزیز مصرف کننده ام .
اینکه احساس میکردم که من میتونم انها را مهار کنم.
اما با امدن به جلسات فهمیدم که روی خودم تمرکز کنم، و مهمترین چیز بهبودی خودم است.
پس فقط میتوانم کارها و رفتار خودم را کنترل کنم .( هرچند هنوز هم شک دارم که حتی بتونم اعمال خودم را کنترل ومدیریت کنم ) اما سعی میکنم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6-آیا سعی می کردم چیزی را اصلاح کنم به دلیل اینکه نگران یا وحشت زده بودم ؟ (سئوالاتی sadaf 4 3,514 2020-02-08، 05:13
آخرین ارسال: soha
  16-آخرین باری که کار خوشحال کننده ای انجام دادم چه زمانی بود ؟ ((سئوالاتی در مورد غیر sadaf 4 3,414 2016-01-27، 05:32
آخرین ارسال: آسمانی
  25-آیا این مساله مرا از مراقبت کردن از خودم باز می دارد ؟ (سئوالاتی در مورد کنترل ) sadaf 3 2,789 2016-01-27، 05:04
آخرین ارسال: آسمانی
  28-آیا سعی می کنم به جای کار بر روی برنامه معتاد ، روی برنامه خودم کارکنم ؟ سئوالاتی sadaf 2 3,117 2016-01-05، 09:07
آخرین ارسال: saray
  18-آیا می پذیرم که اعتیاد یک بیماری است ؟ ((سئوالاتی در مورد علت sadaf 4 4,651 2016-01-05، 08:59
آخرین ارسال: saray

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان