2014-01-11، 07:13
1- مفهوم سنت اوّل از نظر شما چيست؟
|
1- مفهوم سنت اوّل از نظر شما چيست؟
|
2014-01-13، 01:12
نياز به يك محل امن كه در آن از لحاظ حفظ اسرار و ناشناسي اعضاء تأييد گردد، مد نظر است كه اين به نفع تك تك اعضاء در قالب منافع مشترك ميباشد كه در رأس تمام منافع و خواهشهاي فردي است، چون وقتي اين مسئلهي مهم رعايت شود، مطمئناً ميتواند موفق به بازسازي و بازيافت زندگي آشفتهي من شود كه در اثر هموابستگي به آشفتگي كشيده بودم، براي اين منظور من به عنوان يك عضو از كل كُدا بهتر است كه خودخواهي و خودمحوري و سليقهي شخصي خودم را كنار بگذارم و منافع ديگر اعضاء را هم در نظر داشته باشم كه من عاملي براي متشنج كرد محيط معنوي جلسه نباشم و حتي اگر رأيي برخلاف ميل و خواستهي من گرفته شد آن را بپذيرم و تابع رأي گروهي باشم. ما نياز به جلسات كُدا داريم و اين مسئله براي تكتك اعضاء بسيار مهم و حياتي است، ما همانگونه كه حق داريم، ديگران هم به اندازهي ما حق دارند كه از امنيت و آرامش و اصول كُدا بهره ببرند، محيط امن و دور از هياهو حق تمام اعضاي انجمن كُداست كه در اين محيط توانايي بهبودي و خدمت كردن كه مهمترين اصل كليدي براي بهبودي از وابستگيهاست كه همهي اعضاء با رعايت اصولي كه شرايط منافع مشترك ما را تأمين ميكنند.
سپاس شده توسط: NASIB
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
2- به نظر شما آيا بين قدم اوّل و سنت اوّل وجه اشتراکي وجود دارد؟ | sadaf | 1 | 1,600 |
2014-01-13، 01:11 آخرین ارسال: GOMNAM |
|
6- ليست اعمال و رفتارهاي خلاف سنت اوّل خود را در انجمن كُدا را نوشته و توضيح دهيد و پ | sadaf | 1 | 1,975 |
2014-01-13، 01:09 آخرین ارسال: GOMNAM |