موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
6-آیا در تهیه لیست صداقت با خودم را رعایت مینمایم؟
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
اگر من رازهایی را در درون خودم نگه دارم به نسبت همانها بیمار خواهم ماند، برنامه کدا بدون صداقت کارایی نخواهد داشت، نداشتن صداقت هیچگاه مشکلی را برایم حل نکرد، اشنایی با کدا شروع اشناییبا خودم بود، و اگر از نواقصم فرار کنم باز هم پدیدار خواهند شد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
35
صداقت لازمه انجام دادن این قدم ست.سالها زندگی تمامی یک دروغ بزرگ بود وباید به ان پایان دهیم.اگر در سکوت با خودمون خلوت کنیم متوجه میشویم ک ارتباط با حقیقت اسانتر خواهد شد.ما انچه را ک این روزها برایمان حقیقت است می نویسیم بدون کم وکاستی.
راست گفتن شجاعت می خواهد ولی ایمان و اغتماد ب خداوند ٬شجاعت بیشتری به اعطا میکندو نکاتی رو انچنان بی باکانه بنویسیم ک فک نمیکردیم بتونیم بازگو کنیم.
موضوعها: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
302
من به دليل احساس كم ارزشي ، شخصيت هاي گوناگون و قلابي براي خودم ساخته بودم ..اين را در قدم يك با ابزار صداقت متوجه شدم ...من ديگر تمايل ندارم از اين شخصيت ها استفاده كنم . بيشتر تمايل دارم با خود واقعي ام زندگي كنم . ديگر احساس بي ارزشي نميكنم ...صداقت مهمترين ابزار اين قدم است كه از صداقت با خود شروع ميشود و بعد صداقت را خداوند و راهنما ...
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....