امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23- آيا تا كنون بخاطر شرایط سخت و لاینحل خودكشي كرده‌ايد و يا به فكر آن بوده‌ايد؟ توض

23- آيا تا كنون بخاطر شرایط سخت و لاینحل خودكشي كرده‌ايد و يا به فكر آن بوده‌ايد؟ توضيح كامل دهيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
بله بیشتر اوقات بدلیل ناتوانی در اجرای مسئولیت و بیقابلیتی و وضایف خود و فردی سست اراده و بی قدرت بودن و زندگی در شرایت کثیف و اعتیاد چندین بار تصمیم گیری کردم اما دوبار خودکشی کردم و در بیمارستان نجاتم دادند و وقتی فهمیدم سرطان دارم و شش ماه هم به من فرصت داده شده بود و همین عقل فعالم برای خودش تصمیم گرفت با خوراندن مرگ موش به افراد خانواده و خودش پرونده خود و خانواده را جمع کنم و دوبار هم اینکار را کردم اما فقط معجزه خداوند باعث شد که این دیوانگی را بی نتیجه کند و من با این همه خرابکاری بازهم فکرم را یک پدیده میدانستم و هرگز با کسی مشورت نمیکردم و تازه در این قدم بود که فهمیدم کاسه سر من یک سنگر برای دشمن فدرتمند خودم که همان منیت من است
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  29- آيا در بساط قمار و بيرون از آن به خاطر قماربازي و شرط بستن درگيري ايجاد كرده‌ايد mehdiast 1 1,411 2014-04-08، 04:32
آخرین ارسال: شاپور الف
  28- مي‌توانيد برآورد كنيد كه تا كنون چقدر پول باخته‌ايد؟ mehdiast 1 1,349 2014-04-08، 04:31
  25- آيا تاکنون در اين برنامه هم لغزش كرده‌ايد، مي‌توانيد دلايل آنرا توضيح دهيد؟ mehdiast 1 1,414 2014-04-08، 04:27
  18- آيا شما در قماربازي تقلب و ساخت و پاخت هم كرده‌ايد؟ mehdiast 1 1,334 2014-04-08، 04:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان