2014-06-25، 05:18
پول در گروه شما برای چه کاری استفاده می شود؟ در ناحیه چطور؟ در منطقه چطور؟ در خدمات جهانی چطور؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
پول در گروه شما برای چه کاری استفاده می شود؟ در ناحیه چطور؟ در منطقه چطور؟ در خدمات ج
|
پول در گروه شما برای چه کاری استفاده می شود؟ در ناحیه چطور؟ در منطقه چطور؟ در خدمات جهانی چطور؟ .
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه
.
در گروه ما از پولی که در سبد هفتم جمع می شود ، برای پرداخت اجاره مکان جلسه و مجهز کردن آن ، تهیه چیپ و کیک تولد ، خرید نشریات و هزینه پذیرایی گروه استفاده می شود . بعد از اینکه بخشی از پول را در خزانه نگه داشتیم ( برای مخارج غیر قابل پیش بینی ) ، مابقی آنرا به کمیته ها و ناحیه اعانه می کنیم تا به مصارف لازم برسد . همین طور خدمات ناحیه و منطقه هم مبالغ مازاد نیاز خود را به خدمات جهانی اعانه می کند تا در سطح جهان به پیشبرد هدف اصلی انجمن کمک شود . .
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بودجه گروه زیر را اولویت بندی کنید: نشریات انجمن چای و قهوه کرایه مکان ج | mehdiast | 2 | 1,972 |
2015-01-04، 03:10 آخرین ارسال: NASIB |
|
آیا از موقعی خبر دارید که پول انجمن سبک سرانه و ولخرجانه در سطح گروه خرج شده باشد؟ د | mehdiast | 2 | 2,006 |
2015-01-04، 03:06 آخرین ارسال: NASIB |
|
آیا سرمایه انجمن در گروه شما حساب و کتاب منظمی دارد؟ در ناحیه یا منطقه شما چطور؟ در خ | mehdiast | 1 | 1,464 |
2014-06-25، 05:22 آخرین ارسال: GOMNAM |