امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8- آيا سعي مي كنيم كه با پيدا كردن راهي سالم برا ي عصبانيت هاي خود همچون ، ورزش، نوش
.

آيا سعي مي كنيم كه با پيدا كردن راهي سالم برا ي عصبانيت هاي خود  همچون ، ورزش، نوشتن ، سخت كار كردن ….. حالات و اخلاق خويش را كنترل كينم ؟ و يا اينكه هنگاميكه به ميل مارفتار نميشود خونسردي خود را از دست داده و صدايمان را بلند مي كنيم ؟

.

حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من یاد گرفتم که به جای فکر باطل ورزش کنم و کارهای سالم انجام دهم و هر روز بنویسم این نوشتن شامل نوشتم احساسات ،نوشتن نامه به خدا و حتی نوشتن تکالیفم میشود . من دیگر به خودم اجازه نمیدهم که افکار ناسالم به ذهن من هجوم بیاورند .[img]images/smilies/tongue.gif[/img] من به خودم استپ فکری میدهم در هنگام عصبانی شدن و دیگر منتظر نیستم که کسی از بیرون بیاید و حال مرا خوب کند ، الاتیم به من یاد داد برای خود کارهایی انجام دهم تا از آن شرایط بد به سلامت عبور کنم و خود را دور نگه دارم .من دیگر یاد گرفته ام تا حدودی خود را کنترل نمایم و فوری جواب نمیدهم و خونسردی خود را حفظ میکنم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  17-آيا سعي مي كنيم براي خودمان اهدافي قابل دستيابي تعيين كنيم و براي رسيدن به آنها تل mehdiast 1 1,444 2014-08-15، 11:11
آخرین ارسال: MOZHGAN
  19- آيا با ديگران همانطوري رفتار مي كنيم كه دلمان مي خواهد با ما رفتار شود؟ mehdiast 1 1,434 2014-08-15، 06:32
  3-آيا احساس مي كنيم كه هيچ كس چنين زندگي سختي را كه ما داريم ، ندارد ؟ آيا ما به ديگر mehdiast 1 1,749 2014-08-15، 02:42
  2- آيا از زندگي كه داريم و از روشي كه رفتار مي كنيم احساس رنجش مي كنيم mehdiast 1 1,626 2014-08-14، 07:51
  1- آيا ما به خاطر اعمال و حركاتمان عذرخواهي مي كنيم ؟ آيا خويش را حق به جانب دانست mehdiast 1 1,463 2014-08-14، 07:34

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان