2014-09-03، 06:22
من به انجمن ایمان دارم
من به انجمن ایمان دارم ،همچون طلوع خورشید نه اینکه چون هر روز خورشید را می بینم بلکه به واسطه نور خورشید خیلی چیزهای دیگررا می بینم
به واسطه انجمن، نجات معتادان دیگر را می بینم
به واسطه انجمن، معجزات را می بینم که در زندگی خود و دیگران اتفاق
می افتد.
به واسطه اصول روحانی، به بیداری روحانی رسیدم و توانایی بدست آوردم که به افکار منفی و وسوسه بگویم "نه"
به واسطه نشریات، من به آگاهی، خودآگاهی و خداآگاهی رسیدم.
به واسطه جلسات، احیاء شدم.
به واسطه راهنما ،دست از خود محوری برداشتم و اجازه می دهم دیگران به من کمک کنند.
به واسطه انجمن ،تولد تازه یافتم.
به واسطه انجمن، با خدای زنده رابطه دارم.
به واسطه انجمن، می توانم روشن بینی و جهان بینی داشته باشم که حیات و مفهوم زندگی را با آن ببینم
به واسطه کار کرد قدمها، قدم ها ما را آگاه میكند كه از خواست و اراده نيروی برترآگاه شويم و درست را از نادرست تشخيص دهيم و اینكه مسير را اشتباه نرويم. وقتی اصول را تمرين میكنيم و ياد میگيريم، در صورت برخورد با مشكلات دنيا آسانتر میتوانيم آن را اررزيابی كنیم ومفيد يا زیانبار بودن آن را تشخيص دهيم. اصول، فيلتری در فكر ما ايجاد میكند كه تمامی ايده ها، تفكرها و فلسفه های دنيا از آن عبور میكند و زماني كه از آن عبور كنند، به آساني میتوانيم تشخيص دهيم كه آيا اين ايده با اصول روحانی انجمن مطابقت دارد و يا اینکه باطل است. وقتي قدم ها درون ما جای میگيرد، قدم ها پله پله برای ما کشف میشود و تغييراتی در ما به وجود میآورد. هر قدم، عينكی به ما میدهد تا درک بهتری از جهان داشته باشيم و به روشن بينی و بيداری روحانی میرسيم. معجزات و زيبايیها را میبينم و این را احساس میکنیم که اشتباهاتمان كمتر شده است. ديگر جنگ نمیكنيم و از آدمهای عادی جلوتر افتاده ايم.
به واسطه تمرین اصول روحانی، شخصیت من تغییر و دگرگون شد و تاثیر زیادی گذاشت بر روی رابطه هایم، اخلاقیاتم...
به واسطه انجمن چشمان مابه حقایق دیگر باز می شود
خدا را شکر می کنم که معتاد شدم
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق