2014-03-27، 05:06
خدایا..
امروز زندگیم را در دستان توانمندت قرار می دهم .وبه تو توکل می کنم که چراغ و هدایت گر راهم باشی.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
یه چیز به خدا بگو..........
|
2014-03-27، 05:06
خدایا.. امروز زندگیم را در دستان توانمندت قرار می دهم .وبه تو توکل می کنم که چراغ و هدایت گر راهم باشی.
2014-04-03، 02:02
]
خدایا ،در یک روز بارها نیاز به بخشش دارم . بارها لغزیدم و افتادم .دعا می کنم با من مهربان باشی . کمکم کن تا زمانی که اشتباهات دیگران را می بینم انتقاد نکنم . زیرا بار ها خودم همان اشتباه را انجام داده ام
سپاس شده توسط: NASIB ، tiyam ، nima ، jahan ، sadaf ، mehdiast ، mohsen..yazd ، سارا ، amirhosein ، shila
2014-04-04، 01:38
.
دعا می کنم تا به یاد داشته باشم : کسی نمی تواند مرا تغییر دهد، کسی نمی تواند مانع تغییر من شود و کسی واقعا نمی داند که چطور باید تغییر کنم . حتی تا زمانی که آغاز کنم . یاریم کن به یاد داشته باشم که تلاش ناچیزی می طلبد ، تا در مسیر زندگیم تغییری آغاز شود
سپاس شده توسط: tiyam ، sadaf ، nima ، jahan ، mehdiast ، mohsen..yazd ، shakiba ، سارا ، amirhosein ، shila
2014-04-04، 11:58
ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩ ﻓﺮﻳﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺯﺩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﻛﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺴﻴﺮﻫﺎ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻣﺸﺘﺮک ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﻧﻤﻲ ﺑﺎﺷﺪ
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: nima ، jahan ، NASIB ، mehdiast ، tiyam ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، shila
2014-04-11، 05:15
ازخدا می خواهم انگونه زنده ام بدارد که نشکند دلی از بودنم و آن گونه بمیرم که به وجد نیاید کسی از نبودنم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: مائده ، mehdiast ، NASIB ، tiyam ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein
2014-04-13، 09:51
خدایا!
من چیزی نمیبینم… آینده پنهان است… ولی آسوده ام، چون تو را می بینم و تو همه چیز را.... سپاس شده توسط: sadaf ، mehdiast ، NASIB ، tiyam ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، shila
2014-04-14، 12:35
آن زمان که پنجره ای برای تماشا وحنجره ای برای صدا زدن ندارم امیدم به توست پس بی انکه نامم را بپرسی و دفتر های دیروزم را ورق بزنی ...دوستت دارم.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: tiyam ، mohammad ، mehdiast ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، shila
2014-04-15، 01:13
خدایا :
دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین می رسد بلندم کن .
سپاس شده توسط: tiyam ، NASIB ، mehdiast ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، taranom ، shila
2014-04-21، 03:18
خدایا...
تو دنیا ما آدما ... یه حالتی هست به نام "کم آوردن "..! تو که خدایی و نمی تونی تجربش کنی... تو صدایم می کنی .... دستم را می گیری ... کمکم می کنی ... ..کم آوردم .... به جز تو هم ... کسی نیست .. که به تونه...
سپاس شده توسط: NASIB ، mehdiast ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، taranom ، shila
|
|