2014-04-03، 02:48
17- چگونه و در چه موقعيتي دوستان هم بساطی شرطبند و همبازيان در قمار ميتوانستند روي شما مسلط باشند؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
17- چگونه و در چه موقعيتي دوستان هم بساطی شرطبند و همبازيان در قمار ميتوانستند روي ش
|
2014-04-03، 02:48
17- چگونه و در چه موقعيتي دوستان هم بساطی شرطبند و همبازيان در قمار ميتوانستند روي شما مسلط باشند؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: شاپور الف ، sadaf ، NASIB ، Rzh ، amirhosein
2014-04-08، 04:19
شرایط هموابستگی باعث شد که از هر ترفندی استفاده کنم و این دوستان رو به خودم جلب و جذب کنم و آنها هم همین نیت را داشتند. میدان قماربازی مانند میدان جنگ است و همه رقبا دشمن محسوب میشن و یارگیری در بین این افراد در ابتدا فرد را گول میزند و بدلیل ساده اندیشی و هموابستگی فکر میکنی که یارانی داری همسان و همجس خودت و مجبور هستی به آنها نان قرض بدهی و از آنها نان قرض بگیری این بده و بستانها شکل ظاهری دارد. اما برای هم نقشه میکشیدیم و در بیشتر شرایط با توقع و انتظار از این دوستان نقطه ضعفت را نشان میدادی و آنها هم چون سوءاستفاده گر بودند بهت رحم نمیکردند و بازهم بسراغ افراد دیگری میرفتی تا یارت باشند و چون خودت بی وفا و خائن بودی مسلماً بی وفایی و خیانت هم میدیدی . افراد قمارباز در تخیل خودشان همیشه به بردن فکر میکنند و هرگز احتمال باختن را به خودشان نمیدهند و برایشان باور کردنی نیست که بازنده محل بازی را ترک کنند. دوستانی که در این برنامه پیدا کردم تا حد پول قرض دادن برای باختن بیشتر به من میدادند و در شرایط خیلی ناجوری طلب خود را بر میداشتند.
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، Rzh ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
29- آيا در بساط قمار و بيرون از آن به خاطر قماربازي و شرط بستن درگيري ايجاد كردهايد | mehdiast | 1 | 1,183 |
2014-04-08، 04:32 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
16- زندگی در بساط قماربازان و شرطبندان و اطاعت از اوامر دوستان همدورهاي شما را در | mehdiast | 1 | 1,098 |
2014-04-08، 04:18 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
7- اكنون فكر ميكنيد چگونه نيرويبرتر ميتواند به شما كمك نمايد كه خودتان را از این گ | mehdiast | 1 | 891 |
2014-04-08، 04:06 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
4- عقيدهي شما راجع به نيرويبرتر از خود شما در گذشته چي بود و شما چگونه آنرا ميشناس | mehdiast | 1 | 935 |
2014-04-08، 04:02 آخرین ارسال: شاپور الف |