2014-06-18، 10:48
طول پاكي مانند نخ قرقره است هر چه طولاني تر باشد،امكان پاره شدنش بيشتر است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
|
اس ام اس بهبودي
|
2014-06-18، 10:48
طول پاكي مانند نخ قرقره است هر چه طولاني تر باشد،امكان پاره شدنش بيشتر است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: رسول ، هادی ، sadaf ، shakiba ، amirhosein
2014-06-18، 01:15
راز عشق انجمن ما در اين است كه در بهبودي هيچ كدام از ما خود را معلم ديگري ندانيم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-06-18، 01:17
وقتي دل را با يك پيامك روانه ميكنم تا دوست همدردم بداند ك يادش ميكنم بر پايه هاي بهبودي و روابطم با ديگران مهر جاويد ميزنم،مهري ك در ان حك شده است كه ب تنهايي نميتوانم.
سپاس شده توسط: رسول ، هادی ، sadaf ، shakiba ، amirhosein
2014-06-19، 03:51
دوستت دارم همدردم، تو همان سنگ صبور دل بیمار من، عجز من بوی تو دارد و تو خود آن منی! با خبر باش رفیقف بی تو من تنهایم ! با تو من و ما و دل خوشی به همه کار منی!!
سپاس شده توسط: هادی ، sadaf ، رسول ، shakiba ، amirhosein
فقط برای امروز:
این نکته را به یاد می آورد که تمام دارایی من همین امروز است
2014-06-28، 05:24
فقط براي امروز ....
گذشته ات را ببخش ...چرا كه : آن نيز همچون كفشهاي كودكي ات برايت كوچك شده و اجازه برداشتن گام هاي بلند را به تو نميدهد ... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
اگرنمیتوانی پرواز کنی بدو……
اگر نمیتوانی بدوی راه برو…… اگر نمیتوانی راه بروی سینه خیز برو………….. امـــــــــــــــــــــــــــــــا هر کاری میکنی سعی کن حرکت به جلو رو ادامه بدهی…
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: NASIB ، amirhosein ، sepahrad
2014-06-30، 02:46
من چیزهای زیادی را در دست گرفتم
وآنها را از دست دادم ولی…………. هر آنچه را در دستان خـــــــــــدا قرار دادم هنـــــــــــــــوز هم دارم. "مارتین بوبر" سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، amirhosein ، sepahrad
2014-07-01، 05:03
وقتی که پای بهبودی به میان می آید دوست، دیگر دوست من نیست، بلکه پاره ای از وجود من است. درد او در واقع درد من است ،رشد او رشد من و آرامش او آرامش من، خواهش می کنم مواظب خودت و من باش.
سپاس شده توسط: sadaf ، mehdiast ، amirhosein ، sepahrad
2014-07-23، 11:39
هدیه معتادان گمنام اینست که یاد میگیریم تنها نیستیم.میتوانیم از ظریق مشارکت تجربه و توانایی و حتی فکر نامعقول خود با سایر اعضا پاک شویم و پاک بمانیم
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، sepahrad ، jamja
|
|