امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9- چرا این قدم میگوید:"ما اقرار کردیم که در مقابلِ عادت و رفتارهای ناسالم و وابستگیها
9- چرا این قدم میگوید:"ما اقرار کردیم که در مقابلِ عادت و رفتارهای ناسالم و وابستگیها عاجزیم" به جای این که بگوید:
"من اقرار کردم که در مقابل دیگران عاجزم؟"
پاسخ
ما تجربه داریم که به تنهایی قادر نیستم از این عادتهای قدرتمند خلاص شویم و می توانیم در یک گروه که همگی از این بیماری در عذاب هستیم از تجربیات یکایک اعضاء استفاده نماییم و این بدان معناست که ما در یک گروه متحد و هم پیمان هستیم و سعی کنیم به زخم هم نمک نپاشیم و بجای غیبت و گزافه گویی به هم کمک کنیم و زمینه را برای ایجاد یک گروه در شهر و محل خودمان ایجاد نماییم و با اتحاد و همدلی سعی کنیم گروه خودمان را حفظ کنیم و مراقب باشیم که تفرقه و اختلاف نظرها را وارد اصول خودیاری نکنیم و به تازه واردان پیام رهایی و آزادی از قید و بندهایی که خودمان هم تجربه ی اسارت و رهایی را داریم انتقال دهیم. این واقعیت دارد که زندگی با این شکل و با این عادتها زندگی آرامی نیست و آنهایی که طالب رهایی هستند بستر کمک به خود و دیگران را آماده میکنند. هیچ روش و راهکاری نتوانسته است ما را رها و آزاد کند. الی عشق به خود و سایر همدردان ما نمیتوانیم خیلی از عادتهای ناسالم خود را در جایی دیگر عنوان کنیم و مورد تمسخر و قضاوت قرار نگیریم اما در این گروه میتوانیم با خاطری آسوده رازهای خود را بیان کنیم بدون ترس از قضاوت پس این گروه را حفظ کنیم و قدر آن را بدانیم که در نهایت به خانواده و فرزندان ما هم کمک میکند. بشرطی که زیر بنای معنوی و روحانی آنرا حفظ کنیم. به امید آنروز
پاسخ
چون من به تنهایی نمی توانم مشکلاتم را حل کنم و به تجربه همدردانم و گروه نیاز دارم و بیماری من بیماری قدرتمندی است که به تنهایی وبا مغز کپک زده خود نمی توانم از پس ان برایم.واین نشان دهنده اتحاد ما و قدرت گروهه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8- کدام عادت‌های تبديل شده به وابستگیهای ناسالم در من به عنوان نواقص شخصیتی، مانع از mehdiast 2 2,218 2014-07-01، 11:32
آخرین ارسال: aramesh
  19- آیا من در برابر رفتارها، عادت‌ها و وابستگیهای ناسالم خود عاجزم؟ از كجا اين عادت ب mehdiast 2 2,268 2013-12-19، 06:00
آخرین ارسال: شاپور الف
  7- چگونه "پذیرفتن عجز در مقابل عادت‌ها و روابط ناسالم با دیگران" در انجام این امر به mehdiast 1 1,907 2013-12-13، 09:14
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان