امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخاب بهترین پیام بهبودی برای ارسال به همه دوستان تالاربه صورت اس ام اس
عجز حالتی روحانی و موهبتی الهی است که درک آن فقط سهم کسانی میشود که از آنچه که هستند خسته اند و آمادگی تحول دارند و تشنه تغییرند.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
مسیر بهبودی را که نگاه می کنم می بینم دوستانتم نقش پر رنگی در آن داشته اند، شما بخشی از بهبودی من هستی مواظب خودت و من باش.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
سلام
امروز بعد از سلام چه میگویید ؟
پاسخ
درک سختی ها نیز بینشی خاص میخواهد باید دانست که گاهی رنج میبریم برای اینکه به انسانی بهتر تبدیل شویم
پاسخ
گاهی ما درهایی را حول میدهیم که روی انها خیلی ساده نوشته شده بکشید
پاسخ
مرگي وجود دارد که در اثر بازگشت به اعتياد فعال به وجود مي آيد و ممکن است بدتر از مرگ جسماني باشد اين مرگ ، مرگ روحانيست 
پاسخ
[bgcolor=#FFF0F5]تا مصیبتی نباشد به فکر تغییر زندگی نمی افتیم پس ما به مشکلات و سختیها محتاجیم .[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]ما از شکست ها بیشتر از پیروزی هایمان چیز یاد می گیریم[/bgcolor]

مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
خدایا، سپاسگذارم بابت اعتیادی که از من گرفتی که دنیای من بود و دنیایی به من دادی که روزی رویای من بود.  
پاسخ
آرامش يعني تجربه حضور خدا در زندگي[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
همه ما در بهبودی کارگر روزمره انجمن هستیم، هر روز که در انجمن کاری کنیم مزد می گیریم.

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان