2014-06-03، 11:56
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
2014-06-03، 11:56
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
سپاس شده توسط: رسول ، sahar ، mohsen..yazd ، زهرا20 ، NASIB ، sadaf ، shakiba ، Rzh ، amirhosein
2014-06-09، 10:05
خداونـــدا تو مـــــــــــی دانی
که من دلواپس فردای خود هســــــتم مــــــــــــبادا گــم کنــــم راه قشـــــــنگ ارزوها را مـــــــــــــــبادا گم کنــــم اهــــــــداف زیـــــــــبا را دلم بیـــــن امـــــــــید و ناامیـــدی میزنــــــــد پرســـــــــه، مـــــــــــــرا تـــــــــــــنها تو نــــــگذاری،خداونــــــــــدا.. خداونـــــــــــــــــــــــــــــــــدا...
سپاس شده توسط: tiyam ، sahar ، رسول ، mohsen..yazd ، زهرا20 ، NASIB ، sadaf ، amirhosein
2014-06-11، 12:14
خدایا
این دلتنگی های ما را هیچ بارانی آرام نمیکند فکری کن اشک ما طعنه میزند به باران رحمتت .
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
2014-06-11، 10:50
خداوندااااااااااااا
دیگر نمیتوانم به تنهایی به جنگ با مشکلاتم بر خیزم . به کمک و حمایتت نیاز مندم .تمام اشتباهاتم را ببخش . قلبم را از تمام پلیدیها پاک کن . راه صفا،آرامش،وسلامتی را نشانم بده وقلبم را حتی نسبت به دشمنانم آکنده از عشق کن.. سپاس شده توسط: رسول ، mohsen..yazd ، زهرا20 ، NASIB ، mohammad ، shakiba ، Rzh ، sadaf ، amirhosein
2014-06-11، 06:19
خدایا …
نرسان “زمانی” را که برای زندگی ، همه چیز داشته باشیم غیر از “زمان”
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-06-13، 11:39
خـدایـا ...! گـاهـی تـو را بـزرگ مـی بـیـنـم و گـاهـی کـوچـک ، ایـن تـو نـیـسـتـی کـه بـزرگ مـی شـوی و کـوچـک ... ایـن مـنـم کـه گـاهـی نـزدیـک مـی شـوم و گـاه دور ..
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: زهرا20 ، NASIB ، shakiba ، Rzh ، amirhosein
2014-06-14، 02:30
ای خداااااااااااااااااااا
توی قصابی بودم که یه پیرزن اومد تو و یه گوشه وایستاد ..... یه آقای خوش تیپی هم اومد تو گفت: ابرام آقا قربون دستت پنج کیلو فیله گوساله بکش عجله دارم ..... آقای قصاب شروع کرد به بریدن فیله و جدا کردن اضافههاش ..... همینجور که داشت کارشو میکرد رو به پیرزن کرد گفت: چی مِخی نِنه ؟ پیرزن اومد جلو یک پونصد تومنی مچاله گذاشت تو ترازو گفت: هَمینو گُوشت بده نِنه ..... قصاب یه نگاهی به پونصد تومنی کرد گفت: پُونصَد تُومَن فَقَط اّشغال گوشت مِشِه نِنه بدم؟ پیرزن یه فکری کرد گفت بده نِنه! قصاب اشغال گوشتهای اون جوون رو میکند میذاشت برای پیره زن ..... اون جوونی که فیله سفارش داده بود همین جور که با موبایلش بازی میکرد گفت: اینارو واسه سگت میخوای مادر؟ پیرزن نگاهی به جوون کرد گفت: سَگ؟ جوون گفت اّره ..... سگ من این فیلهها رو هم با ناز میخوره ..... سگ شما چجوری اینا رو میخوره؟ پیرزن گفت: مُخُوره دیگه نِنه ..... شیکم گشنه سَنگم مُخُوره ..... جوون گفت نژادش چیه مادر؟ پیرزنه گفت بهش مِگن تُوله سَگِ دوپا نِنه ..... اینا رو برا بچههام میخام اّبگوشت بار بیذارم! جوونه رنگش عوض شد ..... یه تیکه از گوشتای فیله رو برداشت گذاشت رو اشغال گوشتای پیرزن ..... پیرزن بهش گفت: تُو مَگه ایناره بره سَگِت نگرفته بُودی؟ جوون گفت: چرا پیرزن گفت ما غِذای سَگ نِمُخُوریم نِنه ..... بعد گوشت فیله رو گذاشت اون طرف و اشغال گوشتاش رو برداشت و رفت سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohammad ، mohsen..yazd ، رسول ، shakiba ، Rzh ، amirhosein
2014-06-19، 01:42
پروردگارا ببخش مرا که انقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم..
سپاس شده توسط: shakiba ، Rzh ، amirhosein
2014-07-13، 02:41
لیست آرزوهای تو ؛ لیست کارهای خداست . . . . . . صبر داشته باش، اعتماد کن و بگذار کارش را انجام دهد . درست است که او کل جهان را در 6 روز آفرید، اما این دلیل نمیشود در مقابل توعجله کند...
سپاس شده توسط: shakiba ، amirhosein
|
|