امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموخته ام ......
 عقاید الزاما حقایق نیستند.اگر ما درباره چیزی احساسه بخصوصی داریم این بدان معنا نیست که احساسمان درست است و همه باید تابع آن باشند.
پاسخ
[تصویر:  07480287631604260035.jpg]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
[تصویر:  44040267099604623479.jpg]
پاسخ
[img]images/smilies/heart.gif[/img]شکست یعني دست کشيدن از تلاش
پاسخ
به من در کودکی بارها آموخته اند که همه آدم ها می‌‌میرند ولی‌ کسی‌ به من هیچگاه نیاموخت که همه آدم‌ها زندگی‌ نمی‌‌کنند و کسی‌ به من نیاموخت که هر تولدی آغاز هر زندگی‌ نیست همانطوری که هر مرگی پایان هر زندگی‌‌ نمی‌ باشد …
پاسخ
 بد گمانی در افكار انسان مانند خفاش در میان پرندگان است كه همیشه در سپیده دم یا هنگام غروب كه نور و ظلمت به هم آمیخته است بال فشانی می كند
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
پاسخ
[b]بهترین درس ها را در زمان سختی آموختم؛و دانستم صبور بودن یک ایمان است؛و خویشتن داری یک عبادت؛فهمیدم ناکامی به معنای تأخیر است، نه شکست؛و خندیدن یک نیایش است ...     [/b]

[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
من یاد گرفته ام: مهم نیست که در زندگی چه داری، بلکه مهم اینست که چه کسی را داری.
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
اگر در لحظه زندگي كنم، ميتوا نم با هر چيزي روبرو شوم.

لازم نيست روي منفي بافي و نگراني در مورد چيزهايي كه بعدا پيش خواهد آمد، تمركز كنم
[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
پاسخ
[bgcolor=#FFF0F5]آموخته ام که هیچ کس مثل من فکر نمی کند اما من می توانم به [/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]افکار [/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]دیگران احترام بگذارم .[/bgcolor]
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان