2014-04-04، 05:17
وقتی خدامشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره...
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
اس ام اس خدايي
|
2014-04-04، 05:17
وقتی خدامشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره...
سپاس شده توسط: NASIB ، زهرا20 ، mohsen..yazd ، shakiba
2014-04-11، 08:43
.
خدایا .... دلم مرهمی می خواهد از جنس خودت ! نزدیـــک ؛ بی خطــــر ، بخشــــنده .... ... بی منّـــــــــــــــــت ... !!!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، amir.a ، زهرا20 ، mohsen..yazd ، shakiba
2014-04-12، 09:21
خدایا تو اگر نباشی به که میتوان گفت
حرفایی که به هیچ کس نمیتوان گفت ؟؟؟ مدعیان رفاقت هر کدام تا نقطه ای همراهند عده ای تا مرز مال ، عده ای تا مرز آبرو، عده ای تا مرز جان وهمگان تا مرز این جهان !!!! تنها تویی که هماره می مانی بمان !!! خدای من ، سبـــــک آمده ام با دستان تهی ، سنگیــــن، بازم گردان خدای من سنگیــــن آمده ام ، با کوله باری از گنـــاه ، سبک، بازم گــــردان خدای من ، به در گاهت آمده ام ، بازم مگـــردان
2014-04-15، 12:47
آموختم که همیشه برای کسی
که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش نیستم دعا کنم
2014-04-15، 04:29
بگذار ابر سر نوشت هرچه می خواهد ببارد ،چتر مان خداست
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-05-11، 11:43
وقتی احساس غربت میکنید یادتان باشد خدا در همین نزدیکی است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: زهرا20 ، sadaf ، mohsen..yazd ، shakiba
2014-05-12، 03:26
حضور هیچکس در زندگی ما اتفاقی نیست
خداوند در هر حضور حکمتی دارد
سپاس شده توسط: زهرا20 ، sadaf ، mohsen..yazd ، shakiba
2014-08-12، 10:21
آیا هنوز هم نياموختي؟
که اگر همه ي عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد «نميتوانند» پس به «تدبیرش» اعتماد کن به «حکمتش» دل بسپار به او توکل کن . به سمت او قدم بردار سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، shakiba ، NASIB
2014-08-13، 04:08
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم ، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم ، بابت لحظات شادی که یادت نبودم ، بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم بایت هر گره که به دستم کور شد و مقصر تو را دانستم مرا ببخش . کمکم کن که بفهمم تو کنارمی نه رو به روی من .
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf
|
|