من از روی بیماری اعتیاد کارهایی کرده ام که هرگز امکان انجام آنها وقتی که بر روی بهبودیم تمرکز دارم وجود ندارد.آنها چه کارهایی است؟
|
امتیاز موضوع:
20-من از روی بیماری اعتیاد کارهایی کرده ام که هرگز امکان انجام آنها وق
|
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، احمد ش
2013-11-06، 10:29
[color=#000080][size=medium]تمام افکار کارهاي را که مرا ارزشهاي وجودي ام دور کند طبق خواسته ي بيمار ام انجام دادهام .لحظه اي که روي بهبودي متمرکز هستيم يا لااقل پاک هستيم به صورت خودکار کار هاي را انجام نمي دهيم به کسي خسارت نمي زنيم وهر زمان که از مسير بهبودي دور مي شوم به اساني وبدون هيچ دغه غه وناراحتي روحي رواني از نقص ها وبيماري استفاد مي کنيم .وقتي از خودم غافل شوم خواب روحاني مرا فرا مي گيرد و فرصت رشد را در من مهيا مي کند
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
2014-01-26، 01:58
بله مثلا به مکانهای پرخطر و کثیف میرفتم که الان و قبل از اعتیاد محال بود پا بگذارم
2014-03-15، 11:34
..کلاه گذاشتن به سر افراد خانواده جهت تهیه پول مواد.برداشتن پول از جیب پدر ومادر بدون اجازه. حمل مواد مخدر . تهیه و مصرف مواددر مکانهایی غیر متعارف "زیر پلها خانه های مخروبه .باغهای مردم .دستشویی ها سرویس های بهداشتی.و" وانکار شدید اعتیاد. اما وقتی اجبار کنار رفت اعمال گذشته آزارم می دهد.[]
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-06-06، 02:50
من از روی بیماری اعتیاد بسیاری از ارزشهارو بی ارزش وبسیاری از بی ارزشی هارو با ارزش کرده بودم با اینکه یه بچه هیئتی بودم اما به بسیاری از ارزشهام که تو زندگی خودم ساخته بودم براحتی واز روی اجبار پشت پا زده بودم.بعضی از جاها اخلاقیاتو زیر پا گذاشته بودم و فقط بخاطر اینکه زنده مانی کنم به هر قیمتی مصرف میکردم...
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
2014-06-10، 02:02
در دوران بیماری اعتیاد ارزشها برایم ضد ارزش و ضد ارزشها . ارزش شده بود. با اینکه میدانستم که خانواده را در جامعه سر بزیر کرده ام باز به حرکتهای ضد اخلاقی خود ادامه میدادم.
2014-08-17، 01:04
بله کارهایی را انجام داده ام و الان که بر روی بهبودی ام تمرکز دارم و به آن کارها فکر میکنم به خودم میلرزم . در واقع وقتی که در دام اجبار می افتادم بصورت تونلی برای انجام آن اجباربه موضوع نگاه میکردم و خروجی آن برایم مهم نبود ..............................................................................................................
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
2014-08-17، 06:51
با سلام ارمانم ومعتادم هستم.بله من از روي بيماري اعتياد دست به هر کاري ميزئم تا بتونم اعتيادمو حفظ کنم.به عنوان مثال دزدي.خود فروشي.تحمت زدن. شهادت دروغ دادن................من بخاطر رسيدن به خاستهام حتي حاضر به فروختن اعضاي بدنمم شدم
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-09-08، 09:17
افکارم به صورت کاملا عاجز و تسلیم در اسارت کواد مخدر بود رفتارم تحت تاثیر مواد مخدر بود بر خلاف خواست خودم و هیچ کنترلی روی آن نداشتم امروز هم باید مواظب بیماری باشم و از کارهای نا جور و خلاف عرفو خلاف شخصیت اجتماعی خودم اجتناب کنم و عاجز تسلیم باشم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-12-15، 04:33
زمانی برروی بهبودیم متمرکزم که قدمهارادرزندگیم بکارگیرم وبه گفته های راهنمایم عمل کنم واصول برنامه راجدی بگیرم که دراین مواقع امکان ندارد کارهایی راکه قبلامیکردم انجام دهم,مهمترینش مصرف موادمخدراست وهرکاری که درسمت وسوی مواد باشدازجمله سرقت,بی احترامی به والدینم,حمل وخلاف موادمخدر وتقریبااکثرکارهایی که درطول16سال تخریبم انجام میدادم
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، Atlas ، sepahrad
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ | mehdiast | 29 | 60,121 |
2021-07-19، 01:16 آخرین ارسال: هیچ |
|
5-قسمت خودمحورانه بیماری من چگونه بر زندگی من و اطرافیانم ت | mehdiast | 11 | 38,895 |
2021-06-09، 03:49 آخرین ارسال: هشتیان |
|
65-آیا با کارهایی که باید انجام دهم تا پاک بمانم . آشتی نموده ام؟ | mehdiast | 8 | 12,295 |
2020-11-07، 03:35 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
61-آیا قبول دارم که من هیولایی هستم که تمام دنیا را توسط اعتیادم مسموم کرده ام ؟ یا ف | mehdiast | 12 | 17,262 |
2020-11-07، 03:09 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
58-آیا تمایل به انجام رهنمود های راهنمایم دارم؟ | mehdiast | 8 | 21,314 |
2020-11-07، 02:50 آخرین ارسال: amirjavadi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان