2014-09-14، 10:52
خودت باش...خود خودت...
به اعتبار هیچ شانه ای اشک نریز.......
به اعتبار هر اشکی هم شانه نباش
آدمی به خودی خود نمی افتد......
از همان سمتی می افتد که تکیه کرده...
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
براي تو .....
|
2014-09-14، 10:52
خودت باش...خود خودت... به اعتبار هیچ شانه ای اشک نریز....... به اعتبار هر اشکی هم شانه نباش آدمی به خودی خود نمی افتد...... از همان سمتی می افتد که تکیه کرده...
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mehdiast ، mohammad ، NASIB
2014-09-14، 11:33
تو ﻣﺎﻝِ ﻣَﻨﯽ
ﺧﻮﺩﻡ ﮐﺸﻔﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺗﻮ ﺑﺎ "ﻣﻦ" ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯼ ﺑﺎ "ﻣﻦ" ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺩﺭﺩِ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﻦ " ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ! ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼِ "ﻣﻦ " ﺗﻨﮓ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺒﺖ، ﺑﺎ " ﻣﻦ" ﺑﺎﻻ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ ﺑﺎ ﺳﮑﻮﺗﻢ، ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯾﻢ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭﻡ، ﺑﺎ ﻏﯿﺒﺘﻢ ﺗﻮ ﻣﺎﻝِ ﻣﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﻼﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺩﻡ ﺳَﺮَﺕ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﻪ " ﻣﻦ" ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻥ "ﻣﻦ" ﻓﻘﻂ "ﻣﻦ" ﺑﺸﻨﻮﯼ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﺩ؟ ﺑﻌﺪ، ﺧﻮﺩﺵ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺳَﺮِ ﺟﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ؟ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺣﺴﺎﺳﺖ ﺭﺍ ﺗَﺮ ﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟ ﺍﺷﮑﺖ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﺑﻌﺪ، ﭘﺎﮎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺣﺮﻓﺖ ﺭﺍ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﺗَﻪِ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧَﻔَﺲ ﻣﯽ ﮐﺸﺪ؟
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mehdiast ، Arghavan ، mohammad ، NASIB
2014-09-20، 10:30
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: mehdiast ، mohammad ، sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، feshfesheh
2014-09-21، 10:30
از تو ای عشق در این دل چه شررها دارم
یادگار از تو چه شبها، چه سحرها دارم با تو ای راهزن دل چه سفرها دارم گرچه از خود خبرم نیست خبرها دارم تو مرا واله و آشفته و رسوا کردی تو مرا غافل از اندیشه فردا کردی
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: Arghavan ، sadaf ، سارا ، mohsen..yazd ، NASIB
2014-09-30، 07:47
هیچ گاه از یاد مبریم چه کسی به یاریمان شتافت، . وقتی هیچ کس دیگری حاضر نبود .....
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB
2014-10-01، 06:08
بی اختیار مینویسم برای من همه چیز عمق دارد عمق آبیِ آسمان عمقِ دریایِ شمال عمقِ سبزیِ چمن
عمقِ یک جنگل
عمقِ دوستی عمقِ دوست داشتن عمقِ فتحِ یک قلب عمقِ رسیدن رسیدن بوسیدن بوییدن عمقِ امنیت یک آغوش عمقِ نوشتن عمقِ بی اختیار نوشتن عمقِ برایِ تو از عشق نوشتن عاشقم باش دلم نمیخواهد روزی از عمقِ غفلت بنویسم
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB
2014-10-02، 09:19
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-10-02، 03:44
هر روز ويران ميشوم .....تا برايت خاطره اي بسازم ..!!
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، feshfesheh ، mohsen..yazd
سپاس شده توسط: sadaf ، Arghavan ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-10-02، 04:25
گاه دلم تنگ می شود می گیرد، می میرد برای "تو" که هر روز، کنار من، نزدیک، با منی می آیی، می روی سخن می گویی، لبخند می زنی من اما هزار فرسنگ دور است دستم، به رسیدن به "تو"
سپاس شده توسط: Arghavan ، NASIB ، mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
براي يك دوست | Atlas | 1 | 1,162 |
2015-01-08، 01:24 آخرین ارسال: Atlas |