2014-10-15، 03:30
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
|
صادقانه با خدا
|
2014-10-15، 03:35
احساس پرانتزی را دارم که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام ...
2014-10-15، 03:37
گیله مرد میگفت : دل دادن به گوش دادنه ؛ نمیشه خود رو دلداده کسی دونست، ولی گوش به حرفهاش نداد ،( البته گوش دادنی که عمل در پی داشته باشه )روی تکه ای کاغذ عکس یک قلب رو کشید.پرسید : میتونی بگی این چیه ؟با تعجب گفتم : این شکل یک قلب و علامت عشقه !کاغذ رو از وسط تا زد و گفت : عشق از دو گوش تشکیل شده ؛میدونی یعنی چی ؟ نمیشه ادعای خداپرستی و عشق به خدا داشت ولی یک گوش ات به خدا باشه و گوش دیگرت به غیر خدا ...کاغذ رو به دستم داد و رفت ...
2014-10-15، 03:38
دانشجویی به استادش گفت:
استاد اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش می کنم و تا وقتی خدا را نبینم ان را عبادت نمی کنم. استاد به انتهای کلاس رفت و به ان دانشجو گفت : ایا مرا می بینی؟ دانشجو پاسخ داد : نه استاد ! وقتی پشت من به شما باشد مسلما شما را نمی بینم. استاد کنار او رفت و نگاهی به او کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید !
2014-10-15، 03:39
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ...
2014-12-05، 09:24
خدایا در هر لحظه به حضور تو نیازمندم چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسهارادرهم شکند؟ چه کسی جز تو میتواند راهنما و پناه من باشد؟ در روزهای ابری و افتابی با من بمان!
انجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند….
اگر با من بمانی همیشه پیروزم…
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-12-07، 07:58
گفتم: چقدر احساس تنهایی می کنم
گفتی: فانی قریب ( من نزدیکم). سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، sadaf ، مرسده ، داود
|
|