2014-10-18، 11:55
متأسفانه بسیاری از مردم پس از اینکه به دامان شوربختی درافتادند،
به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند.
برتراند راسل
به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند.
برتراند راسل
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
سخنان بزرگان ایران و جهان
|
2014-10-18، 11:55
متأسفانه بسیاری از مردم پس از اینکه به دامان شوربختی درافتادند،
به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند. برتراند راسل
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، .masoomeh.
2014-10-19، 06:37
تمام پلیدیها در خانه ای قرارداده شده و کلید ان دروغگویی است.
امام حسن عسكري(ع)
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، .masoomeh.
2014-10-29، 07:37
دراین دنیا خود راباکسی مقایسه نکنید،زیرا به خودتان توهین کرده اید (بونی بلیر)
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-10-29، 07:39
هر چیزی که نگهبان آن بیشتر باشد استوار تر گردد مگر “راز” که نگهدار آن هرچه زیادتر باشد ، آشکار تر . . . (افلاطون)
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، .masoomeh.
2014-10-29، 07:53
عمری را تلف کردم تا بفهمم فهمیدن همه چیز لازم نیست . . . (رنه کوتی)
2014-10-29، 07:55
سیــنه ای که خالی از یاد خدا باشد ، مانند محکمه ای است که قاضی در آن وجود ندارد (روسو)
2014-10-30، 06:55
گاندي خطاب به معشوق اش چه زيبا نوشت :
خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ... تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي .. كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!... من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ... خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها .... نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!.. اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ... حواست باش به كوتاهي زندگي .. به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ... نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد . خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: feshfesheh ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB
2014-10-30، 06:56
گاندي خطاب به معشوق اش چه زيبا نوشت :
خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ... تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي .. كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!... من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ... خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها .... نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!.. اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ... حواست باش به كوتاهي زندگي .. به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ... نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد . خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: feshfesheh ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB
2014-11-28، 10:07
كار هايي هست كه ديگران هم ميتوانند انجام دهند، آن را انجام نده. حرف هايي هست كه ديگران هم ميتوانند بزنند، آن را بيان نكن و چيز هايي هست كه ديگران هم مي توانند بنويسند، آن را ننويس! كاري را بكن كه فقط تو ميتواني انجامش بدهي. آندره ژيد
سپاس شده توسط: sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
سخنان ناب | sadaf | 600 | 263,379 |
2018-02-05، 01:07 آخرین ارسال: sepahrad |
|
سخن بزرگان در مورد شکست | Atlas | 17 | 5,364 |
2016-01-12، 10:23 آخرین ارسال: Atlas |
|