2014-11-21، 07:30
اگربا دارایی خود نمی توانید دل مردم را به دست بیاورید ،پس دلشان را با اخلاق (نیک) به دست آورید . . .
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
یادمان باشد که ......
|
2014-11-21، 07:30
اگربا دارایی خود نمی توانید دل مردم را به دست بیاورید ،پس دلشان را با اخلاق (نیک) به دست آورید . . .
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-11-22، 02:48
زندگي خوردن و خوابيدن نيست
انتظار و هوس و ديدن و ناديدن نيست زندگي چون گل سرخي است پر از خار و پر ازبرگ و پر از عطر لطيف يادمان باشد اگر گل چيديم عطر و برگ و گل و خار همه همسايه ديوار به ديوار هم اند
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: زهرا20 ، mohsen..yazd ، Atlas
2014-11-22، 03:26
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas ، NASIB
2014-12-26، 12:00
یادمان باشد که : او که زیر سایه ی دیگری راه می رود، خودش سایه ای ندارد.
یادمان باشد که : هر روز باید تمرین کرد دل کندن از زندگی را. یادمان باشد که : زخم نیست آنچه درد می آورد، عفونت است. یادمان باشد که : در حرکت همیشه افق های تازه هست. یادمان باشد که : دست به کاری نزنم که نتوانم آنرا برای دیگران تعریف کنم. یادمان باشد که : آنها که دوستشان می دارم می توانند دوستم نداشته باشند. یادمان باشد که : حرف های کهنه از دل کهنه بر می آیند، يادمان باشد كه: دلي نو بخريم
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-12-26، 12:03
یادمان باشد که : فرار؛ راه به دخمه ای می برد برای پنهان شدن نه آزادی.
یادمان باشد که : باور هایم شاید دروغ باشند. یادمان باشد که : لبخندم را توى آیینه جا نگذارم. یادمان باشد که : آرزوهای انجام نیافته دست زندگی را گرفته اند و او را راه می برند. یادمان باشد که : لزومی ندارد همانقدر که تو برای من عزیزی، من هم برایت عزیز باشم. یادمان باشد که : محبتی که به دیگری می کنم ارضای نیاز به نمایش گذاشتن مهر خودم نباشد. یادمان باشد که : برای دیدن باید نگاه کرد، نه نگاه ! یادمان باشد که : اندک است تنهایی من در مقایسه با تنهایی خورشید. یادمان باشد که : دلخوشی ها هیچکدام ماندگار نیستند.
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
2014-12-28، 02:27
یادمان باشد که...
افتادن یک برگ از درخت هم بی حکمت خدا نیست چه برسد به باقی رخدادهای زندگی!
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، .masoomeh.
2014-12-29، 01:32
يادمان باشد كه:
در زندگی یه روزی به عقب نگاه میکنی . به آنچه گریه دار بود می خندی آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
سپاس شده توسط: .masoomeh.
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
يادم باشد ........... | Arghavan | 230 | 79,983 |
2016-05-07، 12:14 آخرین ارسال: .masoomeh. |