2015-02-10، 01:21
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
|
الهام بخش براي همه
|
2015-02-10، 01:21
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2015-02-10، 01:22
وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به شما نشان میدهد ، شما هزار دلیل برای خندیدن به آن نشان دهید. چارلي چاپلين
2015-02-10، 01:23
بهترين كارها در پيش خدا آن است كه بينوايي را سير كنند ، يا قرض او رابپردازند يا زحمتي را از او دفع نمايند " پیامبر اکرم "
2015-02-10، 01:23
دانشمندي كه از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است . "امام محمدباقر عليه السلام"
2015-02-10، 01:25
قسمت هایی از نامه ی فوق العاده ی چارلی چاپلین به دخترش [size=18px].......من چارلی ام . من دلقک پيری بيش نيستم. امروز نوبت توئه. برقص....من با آن شلوار گشاد پاره پاره رقصیدم ٬ و تو در جامه حریر شاهزادگان می رقصی. این رقص ها ٬ و بیشتر از آن ٬ صدای کف زدنهای تماشاگران ٬ گاه تو را به آسمان ها خواهد برد. برو . آنجا برو اما گاهی نیز بروی زمین بیا٬و زندگی مردمان را تماشا کن. ژرالدين در دنيايی که تو زندگی می کنی ٬ تنها رقص و موسيقی نيست. ....نيمه شب هنگامی که از سالن پر شکوه تأتر بيرون ميايی ٬آن تحسين کنندگان ثروتمند را يکسره فراموش کن ٬ اما حال آن راننده تاکسی را که ترا به منزل می رساند ٬ بپرس ٬ حال زنش را هم بپرس.... و اگر آبستن بود و پولی برای خريدن لباس بچه اش نداشت ٬ چک بکش و پنهانی توی جيب شوهرش بگذار . ....گاه به گاه ٬ با اتوبوس ٬ با مترو شهر را بگرد . مردم را نگاه کن٬ و دست کم روزی يکبار با خود بگو :" من هم یکی از آنان هستم ." تو یکی از آنها هستی - دخترم ، نه بیشتر ،هنر پیش از آنکه دو بال دور پرواز به آدم بدهد ، اغلب دو پای او را نیز می شکند...
2015-02-10، 01:26
کتابی است که نام بیش از ۷۰ سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از ۳۰ سوره اش از پدیده های مادی و تنها ۲ سوره اش از عبادات! کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست… کتابی است که نخستین پیامش خواندن است و افتخار خدایش به تعلیم انسان با قلم…... "قرآن از دیدگاه دکتر شریعتی"
2015-02-10، 01:27
اگر می دانستید که یک محکوم به مرگ هنگام مجازات تا چه حد آرزوی بازگشت به زندگی را دارد،آنگاه قدر روزهایی را که با غم سپری می کنید، می دانستید.
2015-02-10، 01:30
اگر کینه نبود قلب ها تمامی حجم خود را در اختیار عشق می گذاشتند.
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
ريزه كاري هايي براي زندگي | Atlas | 19 | 5,211 |
2015-07-08، 05:43 آخرین ارسال: Atlas |