2013-12-07، 09:47
20) آیا جواب دادن به این سؤالات برایتان مشكل است؟ چرا؟
|
|
2013-12-07، 09:47
سپاس شده توسط: شاپور الف ، NASIB ، amirhosein
2013-12-20، 07:19
در ابتدا غرور و انکار با ترسهای مختلف دوست نداشتند من جوابگو باشم. اما با جواب دادن به 5 سؤال قدم اول چراغ ذهنم چنان روشن شد که با خیال آسوده به سؤالات جواب دادم. من در جایی خودم را گم کرده بودم و برای داشتن زندگی در آرامش نیاز مبرم داشتم که خودم را بشناسم. چون هنوز عادتهای دوران کودکی بشدت زندگیم را آشفته میکرد. من با چندین انجمن خودیاری آشنایی کامل دارم و با کارکرد قدمهای آنها هنوز به رفتارهای کودکیم وصل بودم و حتی خیلی از این عادتها را نمی شناختم و احساس میکردم که من اینکاره نیستم مثلاً: خودم را بی وفا و خیانتکار نمی دانستم. لجبازی را یک امتیاز برای دفاع از منافع خودم میدانستم با دروغگویی احساس میکردم راحت میشوم با پرخوری مشکلی نداشتم و زیاده روی در اعتیادهای جنسی و قمار و شرطبندی فکرم را مشغول نمیکردم. اما در گروه عادتی ها تازه متوجه شدم که از کدام سوراخ گزیده میشوم. جواب دادن به این سؤالات برای من آنقدر جواب داده است که اکنون پیگیر آنها هستم
سپاس شده توسط: NASIB ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
19) این سؤالات چه احساسی را در شما برمیانگیزد؟ | mehdiast | 1 | 918 |
2013-12-20، 08:09 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
14) در حال حاضر به چه عادتهاي ناسالمي، وابستگی پيدا كردهايد كه هنوز هم برايتان مشكل | mehdiast | 1 | 1,071 |
2013-12-20، 07:30 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
8) آیا عادت و وابستگی به والدین برای شما مفید بوده است؟ اگر بوده، تا چند وقت چنين بود | mehdiast | 1 | 1,005 |
2013-12-20، 07:01 آخرین ارسال: شاپور الف |