2013-10-21، 10:27
· آیا در زمان مصرف به خود یا دیگران صدمه جسمی و فیزیکی رسانده ام؟
|
5· آیا در زمان مصرف به خود یا دیگران صدمه جسمی و فیزیکی رسانده ام؟
|
2013-10-21، 10:27
· آیا در زمان مصرف به خود یا دیگران صدمه جسمی و فیزیکی رسانده ام؟
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh
2013-11-21، 09:57
خسارت فیزیکی به خود که با مصرف مواد مخدر جسمم را به تدریج فرسوده کردم وانواع بیماری های افونی به خود منتقل کردم در راه رسیدن به اهداف اعتیادی از اسیب زدن به دیگران و خانوادهام وحتی در این موقع به واسطه ای مواد عذاب وجدان نسبت به خسارت های عا طفی سررراغم نم امد
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh
2013-12-13، 10:41
وقتی یک نگاه واقع بینانه بخودم میکنم شکی در من باقی نمیمتند که سلامت عقل نداشتم من بارها بخاطر مواد مسموم شدم و به معده و دندان و قیافه و دستهای خودم اسیب زدم.من یک دود یک دود و یک گرم یک گرم مرگ را برای خودم نسیه میخریدم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh
2014-04-15، 04:17
چون رفتارم تحت تاثیر مواد مخدر بود .واز روی عقل نبود صدمه زدن هم ماهیت مواد مخدر بود وصدمه زدن هم کار عادی معتاد است .مصرف کننده ابه اولین کسی که صدمه می زند خودش است ،از دندان ،معده روده .تیپ وقیافه ظاهری، الان با عکس های 10 سال پیش خودم مشکل دارم نمی دانم چه صبری داشتن خانواده ،بعد نوبت به خانواده میرسید برای صدمه های مالی وشخصیتی ابروریزی هایی که انجام می دادم به علت اجبار، بعد هم به فامیل ونوبت بعد به محله ام
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: رسول ، مصطفی ، mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh
2014-12-09، 01:56
بله.بیشتر از هرکس بخود صدمه زده ام،شادابی چهره ام از بین رفت،دندانهایم فرسوده واز بین رفتند...
با مصرف مواد با هم بازیانم باعث شدم آنها نیز به خود صدمه بزنند،پیشنهاد مصرف فلان دارو و جایگزین کردن آن با فلان مواد باعث میشد صدمات غیر مستقیمی به اطرافیانم وارد کنم... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh
2020-11-07، 05:16
5-یکی از بزرگترین مشخصه هاوویژگی های یک معتاد خودآزاری ودیگر آزاریست.ما درزمان مصرف به دلیل اجباربمصرف ونداشتن سلامت عقل بخودودیگران صدماتی زده ایم که خیلی از آنهاقابل درست شدن نیستند مثل ازبین بردن کبد ریه دندان معده رگ تابلوشدن پیر وفرسوده شدن نزاع وچاقوکشی وتشنج آفرینی وایجاد رعب ووحشت وتصادفات رانندگی وفشارخون وتشنجات عصبی وسردردهای عصبی و...که گاها منجر به سکته برای خودمون ودیگران شده بود.کسی که به خودش رحم نکند به دیگران هم رحم نخواهد کرد صدمه به خودی ودیگران یکی از ارکان بیماری اعتیاد است وتمام صدماتی که درگذشته چه به خودمان وچه به دیگران زده ایم به علت فعال بودن مرض ونداشتن تعادل وبیانگردیوانگی ونداشتن سلامت عقل درمابوده است...امروز هم باید مراقب لذت طلبی ها زیاده خواهی ها وافراط وتفریطمان باشیم تادر آعوش بیماری اعتیاد خوابمان نگیرد.?
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
36· امروز من به چه طریق در زمان بهبودی تغییر کرده ؟ ایا باور دارم که تغییرات بیشت | mehdiast | 6 | 24,283 |
2020-11-07، 06:37 آخرین ارسال: amirjavadi |